Giriş

Herkese iyi günler, bugün size Left 4 Dead 2 deneyimini güzelleştiren bazı modları göstereceğim. Bence bu modlarla oyun çok daha iyi oluyor. O zaman fazla uzatmadan listemize bakalım.

Oyunu güzelleştiren Left 4 Dead 2 modları

1- Left 4 Bots (Improved A.I)

Bence oyun deneyimini en güzel şekilde geliştrien modlardan birisi Left 4 Bots modu. Bu mod botlara bir ton özellik ekleyip yapay zekalarını geliştiriyor. Eğer botlar ile oynayan biriyseniz mutlaka yüklemeniz gereken modlardan birisi bu.

2- L4D1 Materials and Sounds in L4D1 Campaigns

Bu mod Left 4 Dead haritalarında o oyunun materyallerini ve seslerini kullanmanızı sağlıyor. Bence o haritalarda daha iyi bir Left 4 Dead deneyimi yaşamak isterseniz indirmeniz gereken bir mod.

3- Lux's Survivor Legs Script

Bu mod aynı Left 4 Dead oyununda olduğu gibi, yere baktığınızda bacaklarını görmenizi sağlıyor. Nedense bu özellik Left 4 Dead 2'de kaldırıldı, ama bu mod ile geri getirebiliyorsunuz.

4- Refined Counter-Strike: Source Weapons

Bu mod oyuna eklenen Counter-Strike: Source silahlarını, Left 4 Dead 2'nin görsel stiline getiriyor. Alakasız duran bu silahları, sanki bu oyuna özel yapılmış gibi kullanabiliyorsunuz. Şahsen ilk indirdiğim modlardan birisiydi bu.

5- No Blood/Mud Splatter

Bu mod ekrandaki kan ve çamur efektlerini kapatıyor. Özellikle aşırı fazla zombi gelen yerlerde ekran kan efekti dolup görüşü kısıtlayabiliyor. Bu mod ile artık ekranınız temiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

6- Low's Loading Screens

Bu iki mod, Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2 yükleme ekranlarını ortak bir tarz içinde birleştiriyor. Eğer iki oyunun haritalarının yükleme ekranlarının farklı tarz olması sizi bozan bir şey ise, bu mod işte tam size göre.

7- (Opsiyonel) HUD modları

Bu tam olarak oyunu geliştiren bir mod değil, ama orijinal HUD hoşunuza gitmiyorsa bu iki moda bakabilirsiniz.

Bitiş

Bunlar oyunu güzelleştiren bazı Left 4 Dead 2 modlarıydı. Umarım liste içinden güzel bir şey bulabilmişsinizdir, o zaman ben kaçıyorum herkese iyi günler. ;)

Son düzenleme:
Eline sağlık. Bu arada oyun, Anime kızı modlarıyla epey güzel akıyor. Denendi, onaylandı.

Atölyeye bir bakıyorum, Çinlilerin ne yaptığını anlamadığım modlarını görüyorum. Anime kızı PNG koymuşlar fotoğraflara, yazı zaten Çince, benim ne anlamam lazım. :rofl: :rofl:

7- (Opsiyonel) HUD modları

Bu tam olarak oyunu geliştiren bir mod değil, ama orijinal HUD hoşunuza gitmiyorsa bu iki moda bakabilirsiniz.

Bence bu HUD modunun ustunde bir HUD modu yok ama bunlar da guzel HUD'lar tabii. HUD konusunda kisisel gorusler onemli.

Guzel liste. Benden de su oneriler gelsin, grafiksel olarak cok daha guzel yapiyor oyunu ve birkac fix de var. Guclu PC'si olanlarda akiyor bu modlar. Bunun ustune bir de HBAO acinca harika oluyor oyun.

Keşke konu başlığına rehber etiketi ekleseydiniz. Rehberler kategorisinden görüp daha çok bilgi edinenler olurdu. Ben şahsen arada güzel rehberler var mı diye bakarım.

Bu arada teşekkürler, oyunu oynadım ama arkadaşlarla oynamak sarıyor. Bir ara oynarsak kullanırım.

Yok abi zombiler üzerime koşan anime kızları olunca daha çok zevk alıyorum ben.

Neyse şaka bir yana mod olmasa bile Resident Evil 1 haritasını barındıran atölye öğesine bir göz atmanızı öneririm. Harita ve bulmacalar tamamen aynı.

Keşke konu başlığına rehber etiketi ekleseydiniz. Rehberler kategorisinden görüp daha çok bilgi edinenler olurdu. Ben şahsen arada güzel rehberler var mı diye bakarım.

Bu arada teşekkürler, oyunu oynadım ama arkadaşlarla oynamak sarıyor. Bir ara oynarsak kullanırım.

Pek rehber kıvamında bir şey değil diye eklemedim, ama raporlayayım bari. (Kabul edilmedi 🫡).

1- Left 4 Bots (Improved A.I)

Bence oyun deneyimini en güzel şekilde geliştrien modlardan birisi Left 4 Bots modu. Bu mod botlara bir ton özellik ekleyip yapay zekalarını geliştiriyor. Eğer botlar ile oynayan biriyseniz mutlaka yüklemeniz gereken modlardan birisi bu.

Sunu bir deneyim dedim ama pek de basarili degil bence.

Botlarin nisan almasinda zaten pek problem yok hatta iyi bile sayilirlar o konuda, onu biraz daha gelistiriyor bu kismi iyi fakat asil sorun ozel enfekte herhangi birinizi yakaladiginda gereken atikligi hala daha gosteremiyorlar orda burda dolasmaya devam ediyorlar, sanki her sey normalmis gibi.

Normalde botlar atilabilir esyalari kullanamiyor bu mod bunu da sagliyor fakat cok da efektif degil tam tersine oldugunuz yere atiyorlar sonuc olarak hasari takim aliyor, ozellikle advanced ve expert modda bu durum guzellestirmek yerine daha da berbatlastiriyor.

Bunun haricinde diyebilecegim bir sey yok sahsen kullanmam bu modu. Eline saglik.

Sunu bir deneyim dedim ama pek de basarili degil bence.

Botlarin nisan almasinda zaten pek problem yok hatta iyi bile sayilirlar o konuda, onu biraz daha gelistiriyor bu kismi iyi fakat asil sorun ozel enfekte herhangi birinizi yakaladiginda gereken atikligi hala daha gosteremiyorlar orda burda dolasmaya devam ediyorlar, sanki her sey normalmis gibi.

Normalde botlar atilabilir esyalari kullanamiyor bu mod bunu da sagliyor fakat cok da efektif degil tam tersine oldugunuz yere atiyorlar sonuc olarak hasari takim aliyor, ozellikle advanced ve expert modda bu durum guzellestirmek yerine daha da berbatlastiriyor.

Bunun haricinde diyebilecegim bir sey yok sahsen kullanmam bu modu. Eline saglik.

Doğru şimdi bu mod ile botlarla expert zorlukta oynanmaz, moda rağmen bayağı saçma hareketler yapabiliyorlar. Ama bence en iyi yanı botlara yapabileceği bir sürü şey eklemesi.