suskun01

Becerikli
Merhaba,

Daha once sosyaldeki arkadaslarin destegi ile RTX 5080, R7 9800X3D ve 64 GB RAM bir sistem topladim. Amacim tamamen Rust yayini yapmak. Elimde ayrica MacBook Air M4 var.

Air'i yayin istasyonu olarak kullanip PC'de oyun oynamak istiyorum ancak bu islemin ne duzeyde bir teknik gerektirdigini bilmiyorum. Bu konuda desteginize ihtiyacım var. Ayni zamanda Air'in kamerasini kullanabilmem mumkun mu? OBS buna izin verir mi?

Senaryo: Gaming kulaklık PC'ye bagli olacak, DC ve oyun sesi oradan gelecek, kamera Air'den gelecek ve tum yayin MacBook Air'de islenip yayina verilecek.

Yapay zekaya sordugumda capture card ve lag olmamasi icin bana ethernet hub onerdi. Siz ne onerirsiniz?

Desteginiz benim icin onemli, simdiden teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
USB Type-C destekli, hatta varsa Thunderbolt destekli bir capture card şart. Biz MacBook Air M3’e çift kamera bağlayıp yayın yaptık OBS ile.

Öte yandan kendi kamerası pratik olmaz. Bizim gibi iPhone kamerası’nı cihaza bağlarsanız o şekilde kullanabilirsiniz.

Cevap icin cok teşekkür ederim. Senelerdir inanilmaz seyler ogrendim sizden. @Recep Baltaş

O halde asagidaki listeyi sipariş gececegim.

Amazon Basics Thunderbolt4/USB4 Pro Docking Station,2xTBT4,1xHDMI2.1,3xUSB A 3.1,RJ45,Dual Display, Black, 7.86 x 2.95 x 1.23 inches ( Yapay zeka diyor ki: Anker yerine bunu alirsan hem daha az isinir hem de veri kaybi az olur)

TP-Link TL-SG105, 5 Port Gigabit Unmanaged Ethernet Switch ( Gecikme vs onlemek amaciyla MacBook Air'i Ethernet kablosu ile baglama amacli)

Elgato HD60 X ( Bu iyi midir? Ayrica bunun yaninda Thunderbolt kablosu geliyor mu?)

Son düzenleyen: Moderatör: