Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Mesela biz bir oyun yapımcısıyız, gidip bir oyun yaptık ve Steam'e koyduk. Gidip temsilci mi atayacağız biz de?
yusufumm07
Üstün
İşleri güçleri vatandaş ile uğraşmak zaten bazı aveller ne var korsan oynarız diyor Omda sorun yok ama her oyunda korsan da düzgün çalışmıyor. Bence bu haberi bilerek sızdırdılar nabız ölçüyorlar. Duruma göre yasaklayacaklar Steam Almanya hariç temsilciği yokmuş ki bunların dertleri kendilerine uydurmak gençleri bir rahat bırakın ya.
Son düzenleme:
Maddoxkkm
Başarılı
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Benim bildiğim belli bir genişliğe sahip platformlar için geçerli. Oyun yapımcısının konu ile ilgisi olmaması lazım.Mesela biz bir oyun yapımcısıyız, gidip bir oyun yaptık ve Steam'e koyduk. Gidip temsilci mi atayacağız biz de?
Ama sen kendi client/store'unu açarsan ve büyürse o zaman lazım.
+ Türk şirketlerde temsilci makarası nasıl oluyor, mantığını bilmiyorum.
gustavo
Üstün
Sosyal medyada yankılanıyor ancak özetlemek gerekirse;
İnsanlar'da bu yüzden sosyal Medya'da hareket başlattı = #oyunumadokunma
- Belli bir seviyede büyümüş oyun platformları için temsilci atanması gerekiyor.
Eğer atanmaz ise %90 bant daraltma uygulanacak.- Riskli görülürse oyunlar kaldırılabilir veya oyun ile alakalı bir şeye müdahale edilebilir.
Çoğu kişi bu konuda sesini çıkarıyor. Ben bunu biraz farklı ve pozitif bir biçimde yapmak istediğim için konunun altına, oyunlarda çektiğiniz manzara fotoğraflarının atılmasının hoş olabileceğini düşündüm.
Evet, çok alakasız.
Twitter/X çöplüğü negatif enerji pompalıyor, bari biraz çimen falan görelim.
Eki Görüntüle 223169
Eki Görüntüle 223170
[Masaüstü arka planım olur kendisi]
İyi sosyaller.
Aynı olay endonezyadada oldu ve Steam ve Epic 1-2 gün bekledi sonra direk temsilci atadı bu kadar abartılacak bir şeyo lduğunu sanmıyorum zaten Epic Games'in galiba Türkiye temsilcisi vardı.
Oyunuma elleme.
ynl
Başarılı
Keşke yeni gümrük kanunu çıktığında da bu kadar ses getirseydi. İthalatçıların çakallığı bir yana asıl kendini geliştirmek isteyen ve proje yapacak gençler ve akademisyenler mağdur oldu. En azından bu konunun ses getirmesi güzel bir şey. Bir oyun kalmıştı zaten onu da elimizden almasınlar.
baysigma
Uzman
Oyunuma dokunmayınız.
MasterKing25
Yetkin
Eskiden aldığım görüntüler ama atayım bende destek amaçlı:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-