Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
1. sorum: Gameplay videoların maksimum izlenme süresi 2 dakikayı geçmiyor. Son zamanlarda popüler olan sadece oynadığı yerleri ekrana koyan, arkasına seslendirme yaparak hikayeyi anlatan video türü nedir?

2. sorum: Gameplay videoları belki eski kanalıma atarım ama yeni kanalda bu videoları yaparken başlığa ne gibi şeyler yazmalıyım? İsmini vermeyelim, ünlenmiş insanlar gibi yapabileceğimi düşünmüyorum çünkü insanlar en baştan onu gameplay sanabilir.

1. sorum: Gameplay videoların maksimum izlenme süresi 2 dakikayı geçmiyor. Son zamanlarda popüler olan sadece oynadığı yerleri ekrana koyan, arkasına seslendirme yaparak hikayeyi anlatan video türü nedir?

2. sorum: Gameplay videoları belki eski kanalıma atarım ama yeni kanalda bu videoları yaparken başlığa ne gibi şeyler yazmalıyım? İsmini vermeyelim, ünlenmiş insanlar gibi yapabileceğimi düşünmüyorum çünkü insanlar en baştan onu gameplay sanabilir.

Tam türü anlamadım ama Ign'deki narrated trailerlar gibi mi demek istediniz?

1. sorunun cevabı Story Mode Recap olabilir mi?

2. soru için 3 farklı başlık altında alternatif başlık önerilerini şöyle verebilirim:
  1. Genel hikaye anlatımı için:
  • "[Oyun Adı]: Hikayesi Sandığınız Gibi Değil!"
  • "[Oyun Adı]’nin Gerçek Hikayesi - Bunu Kaçırmış Olabilirsin!"
  • "[Oyun Adı]: Finalin Anlamı ve Bilinmeyen Detaylar"
  • "Bu Sahneyi Fark Ettiniz mi? [Oyun Adı]’nin Derin Anlamı"
  • "[Oyun Adı]’nin Arkasındaki Karanlık Gerçekler"
2. Belirli bir karakter veya olay üzerine:​
  • "[Karakter Adı]: Gerçekten Kahraman mı, Yoksa Bir Yalancı mı?"
  • "[Karakter Adı]’nin Trajik Hikayesi - Asıl Suçlu Kimdi?"
  • "[Oyun Adı]: [Olay İsmi]’nin Arkasındaki Şok Edici Gerçek!"
  • "[Karakter Adı]: Bu Detay Her Şeyi Değiştiriyor!"
  • "[Oyun Adı]’nde Fark Edilmeyen En Büyük Detay!"
3. Teoriler ve açıklamalar için:​
  • "[Oyun Adı] ve [Oyun Adı] Bağlantılı mı? - Büyük Teori!"
  • "[Oyun Adı]: Gerçek Kötü Karakter Aslında Kim?"
  • "Bunu Kaçırdıysan Oyunun Hikayesini Yanlış Anladın!"
  • "[Oyun Adı]’nin En Büyük Bilinmeyeni Açıklandı!"
  • "Bu Detay Oyunun Sonunu Baştan Yazıyor!"

Adı var mı bilmiyorum. Daha çok tarz. Adını bilmene de çok gerek yok zaten. Başlık ve kapak olarak Max0r, Dragoon, Carry Potter, Vesaire, The Cyan Man gibi kanalların videolarına bi bak kafanda fikir oluşur nasıl yapman gerektiği.

Vallahi TikTok'ta broke and jubal diye bir radyo şovu var, arkaya adam Minecraft trials parkur atıyor onu dinleyip eğleniyorum :D