Veira

Başarılı
Liderler karması TYT genel deneme kitabındaki Özdebir yayınlarının denemesini çözdüm bugün. Netlerimi aşağıya yazacağım. Normalde Hız ve Renk yayınlarından 100-105 arası yapardım. Özdebir'den de aynı netler gelince şaşırdım. Genellikle zor olmasıyla bilinen bir yayın değil mi? Ben mi yanlış biliyorum yoksa benim çözdüğüm kolay bir denemesi miydi?

Türkçe: 37D 2Y 1B > 36,5 net.
Sosyal: 15D 1Y 4B > 14,75 net.
Matematik: 38D 0Y 2B > 38 net.
Fen: 16D 1Y 3B > 15,75 net.

Toplam: 105 net.

Geometrisi nedense kolay geldi. Pek zorlamamışlar. Problemleri uğraştırıcıydı. 2 boşum oradan. Fen TYT kıvamında hatta bir tık daha üzeriydi. Sosyal kısmında bilgi ağırlıklı sorulmuş. Sosyale çalışmam gerekli, bu sınavdan onu daha iyi anladım. Türkçe kısmında dil bilgisi kolay, paragraf orta düzeydi.

Özellikle Özdebir'in zor olup olmama kısmıyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Liderler karması TYT genel deneme kitabındaki Özdebir yayınlarının denemesini çözdüm bugün. Netlerimi aşağıya yazacağım. Normalde Hız ve Renk yayınlarından 100-105 arası yapardım. Özdebir'den de aynı netler gelince şaşırdım. Genellikle zor olmasıyla bilinen bir yayın değil mi? Ben mi yanlış biliyorum yoksa benim çözdüğüm kolay bir denemesi miydi?

Türkçe: 37D 2Y 1B > 36,5 net.
Sosyal: 15D 1Y 4B > 14,75 net.
Matematik: 38D 0Y 2B > 38 net.
Fen: 16D 1Y 3B > 15,75 net.

Toplam: 105 net.

Geometrisi nedense kolay geldi. Pek zorlamamışlar. Problemleri uğraştırıcıydı. 2 boşum oradan. Fen TYT kıvamında hatta bir tık daha üzeriydi. Sosyal kısmında bilgi ağırlıklı sorulmuş. Sosyale çalışmam gerekli, bu sınavdan onu daha iyi anladım. Türkçe kısmında dil bilgisi kolay, paragraf orta düzeydi.

Özellikle Özdebir'in zor olup olmama kısmıyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Sosyaldeki boşları hallet geç, kusursuz.

Hocam matematik hariç netlerimiz neredeyse aynı. Matemaitği nasıl halledebilirim?

Benim sonuçlar:

Türkçe 36d 4y 35 Net
Sosyal 18d 2y 16,25 Net
Matematik 8d 2y 7,5 Net
Fen 17d 3y 16,25 Net

Toplam 75 net.

Sosyaldeki boşları hallet geç, kusursuz.
TYT'ye kadar sosyali 18-20 bandına çıkarırsam çok iyi olacak hocam. Hatırlarsanız 2 ay önce konu açmıştım, 6 ayda 15 bin yapılır mı diye (sayısal). 70 netlerde falandım. Fen, geometri ve türkçeyi halledince şu an 100 netleri görebiliyorum. 15 bin için TYT kısmında 100-105 civarı yeterli sanırım.

AYT içinde 70 net civarı lazım. Geçen hafta Aydın yayınlarının AYT'sine girdim. 35 net geldi. AYT biyolojide bitkiler kaldı, AYT fizikte elektrik ünitesinin yarısı ve 12. sınıf kaldı. AYT kimya organik hariç bitmek üzere. 11. sınıf matematiği de bitti aynı zamanda. Kalan 4 ayda 70 netlere çıkılabilir mi AYT'de. Günde 11-12 saat çalışıyorum.

Hocam matematik hariç netlerimiz neredeyse aynı. Matemaitği nasıl halledebilirim?

Benim sonuçlar:

Türkçe 36d 4y 35 Net
Sosyal 18d 2y 16,25 Net
Matematik 8d 2y 7,5 Net
Fen 17d 3y 16,25 Net

Toplam 75 net.
Hocam verebileceğim en büyük tavsiye bol soru çözmeniz olur. Bu sene mezun senem benim. Problemlerim zaten iyiydi. 2 ayda geometri kastım, 8-10 netlere kadar çıktı. Problemleriniz çok kötüyse Mikroorijinal kitabını öneririm. Geometri için başlangıçta Acil Geometrinin ilacı iyi olur.

Ne çözdün? Üçgenleri bitirdim 345 ile ama net çıkmıyor bende.
Orijinal, bilgi sarmal ve miray. En çok orijinalin faydasını gördüm. Üçgenlerde benzerlik konusu tam oturmadıysa netlerin artmıyor olabilir. Benzerliğe en az 2-3 hafta ayırmıştım. Benzerlik bildikten sonra çokgenler çok rahat yapılıyor.

TYT'ye kadar sosyali 18-20 bandına çıkarırsam çok iyi olacak hocam. Hatırlarsanız 2 ay önce konu açmıştım, 6 ayda 15 bin yapılır mı diye (sayısal). 70 netlerde falandım. Fen, geometri ve türkçeyi halledince şu an 100 netleri görebiliyorum. 15 bin için TYT kısmında 100-105 civarı yeterli sanırım.

AYT içinde 70 net civarı lazım. Geçen hafta Aydın yayınlarının AYT'sine girdim. 35 net geldi. AYT biyolojide bitkiler kaldı, AYT fizikte elektrik ünitesinin yarısı ve 12. sınıf kaldı. AYT kimya organik hariç bitmek üzere. 11. sınıf matematiği de bitti aynı zamanda. Kalan 4 ayda 70 netlere çıkılabilir mi AYT'de. Günde 11-12 saat çalışıyorum.
@Testo Unit hocam size zahmet süreci yorumlama şansınız var mı? Açıkçası AYT biraz strese sokuyor. 4 ayda bahsettiğim netlere çıkılabilir mi?

Son düzenleme:
@Testo unit hocam size zahmet süreci yorumlama şansınız var mı? Açıkçası AYT biraz strese sokuyor. 4 ayda bahsettiğim netlere çıkılabilir mi?

4 ayda olası çünkü ilerlemeniz sağlam. Burada önemli olan paniğe kapılıp konuları hızlı hızlı atlamamak. Sağlam ilerleyin zaten son 20/30 günü denemelere ayırırsınız.

Geçen hafta aydın yayınlarının AYT'sine girdim. 35 net geldi. AYT biyolojide bitkiler kaldı, AYT fizikte elektrik ünitesinin yarısı ve 12. sınıf kaldı. AYT kimya organik hariç bitmek üzere. 11. sınıf matematiği de bitti aynı zamanda.

Biyolojiyle kimyanın kalan kısmını halledince branş denemelerini alabilirsin. Ancak fizik biraz geride kalmış öbürlerine göre. Matematikte asıl düzlüğe geldin(limit türev ve integral). Rehavete kapılmadan aynı şekil ilerle. Güzel şu anlık ilerleyiş.