Özelleştirilmiş Windows sürümlerini günlük kullanım için önerir misiniz?

Hasan Merkit in ISO'su var forumda incele.
Konu hakkında uzun konusmalarımızda vardır.

Yeni WhatsApp, sildim yükledim, onardım, webview 2 yükledim ama fayda etmedi.
Dostum bu forumdaki ezbercilere güvenmeseydin keşke.

@4rchura WP kullanacak adama o şeyi neden önerdiniz? Ezbere öneri yapmayın. WhatsApp WebView2'e geçti ve en ufak bir değişiklik bile bozabilir.

Modlanmamış msdn Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 veya 25H2 kur. Store'u sonradan eklersin. Üstüne bir de shutup10++ uygula.

Dostum bu forumdaki ezbercilere güvenmeseydin keşke.

@4rchura WP kullanacak adama o şeyi neden önerdiniz? Ezbere öneri yapmayın. WhatsApp WebView2'e geçti ve en ufak bir değişiklik bile bozabilir.

Kendim bir sorun yaşamamıştım çünkü.

Yeni WhatsApp, sildim yükledim, onardım, webview 2 yükledim ama fayda etmedi.
Hocam şu işaretli olanlardan hangilerini işaretlemiştiniz?

Son düzenleme:
Direkt Linux kurun eğer güvenlik ve gizlilik düşünüyorsanız. Çünkü Windows tek başına zaten spyware gibi çalışıyor. Çok da anlatmaya gerek yok.

Direkt Linux kurun eğer güvenlik ve gizlilik düşünüyorsanız. Çünkü Windows tek başına zaten spyware gibi çalışıyor. Çok da anlatmaya gerek yok.

Hocam, herkes uğraşmak istemiyor; sorun biraz burada, biraz da Windows’a göre daha zahmetli olmasında. Yok Wine kur, yok ‘bu Wine sürümü bu uygulama için olmaz’ derken iş uzuyor. Biraz daha gelişse, tek tıkla çalıştırabilsek çok güzel olacak. Linux kullanamayan birisi bence Windows 10 LTSC + uzatılmış güvenlik güncellemeleriyle devam etmeli.

İsin can alıcı kısmı oyun dostum.
Yoksa Windows ile kimin işi olur.
Oyun deyince işin içine NVIDIA katmamak olmaz.
Linux'te stabil sekilde driver kurmak ugrastırıcı.
Windows'tan yeni geçen hele Windows'u anca kullanan zorlanır.
Ben gezinti için zorin kullanıyorum.
Windows benzer isteyen de winlux, andıinos (isimleri yanlış yazmış olabilirim.) Vs kurar.
Alışınca Windows'a donmek istemezler gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…