Başkanım rakının yanına meze, fındık, fıstık vs. fiyatını düşürün de ağzımızın tadı bozulmasın. Yoksa ben de oy vermem.
Hocam ben de diyorum ki simit/çay hesabıyla, din/kitapla bu iş yürüyorsa ülkede herkes ekonomiyle alakali bütün kitaplari okuyup, yutmuş gibi açıklama yapmanın kime ne yararı var? Dümdüz diyip geçiyor işte.Hocam bakın anlatamadım. Biraz daha düzgün yapsalar keşke şu siyaset işini. Bu iş mahalle kahvehanesinde muhabbet eder gibi yapılmaz. Siyasetin belli bir dili olmalı.
Vereceği vaate tüküreyim, siyasilerin alayı Recep için çalışıyor.CHP lideri Özgür Özel, partisinin vizyonunun Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne tam üye yapmak olduğunu vurguladı. İktidara geldiklerinde fiyatlardan bir 'sıfır' atılacağını belirten Özel, "Maaşlar bugünkü seviyede kalırken masraflar düşecek. Örneğin, dana kıyma 55 lira, kuzu pirzola 70 lira olacak. 1 litre rakı 140 lira. Hesap böyle" dedi.
![]()
Özgür Özel'den rakı hesabı - Sözcü Gazetesi
CHP lideri Özgür Özel, partisinin vizyonunun Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne tam üye yapmak olduğunu vurguladı. İktidara geldiklerinde fiyatlardan bir 'sıfır' atılacağını belirten Özel, "Maaşlar bugünkü seviyede kalırken masraflar düşecek. Örneğin, dana kıyma 55 lira, kuzu pirzola 70 lira olacak. 1www.sozcu.com.tr
Vaatten ziyade '2 ayyaş' sözüne ithafen söyledi muhtemelen.Vereceği vaate tüküreyim, siyasilerin alayı Recep için çalışıyor.