Bazı arkadaşlar, AKP'lilere koyun diyor ancak kendisi CHP koyunu gibi ki zaten ikisi de statükocu ve dogmatik partiler.

Özgür Özel'in bu konuşması hakkında "Her yere oynuyor." diyerek olayı; oy meselesine indirgeyenler var... Utanmasalar savunacaklar.

Nasılsa ki kent lokantalarının açılımı iktisadi anlamda yanlışsa; Arapça tabelalara izin vermek de milli egemenlik anlamında yanlış.
Bunun adı eşitlik değil ayrıcalık. "Özgürlükler ülkesi" denilen ABD'de bile Arapça tabela görmedim. Latin harfler şart olmalı.

Son düzenleme:
Bazı kitleden oy alabilmek için elindeki oydan da oluyor. Yapmayın şunu kardeşim ya. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşıyoruz ve ülkemizin ana dili de Türkçedir. Şunun ya da bunun ana dilinin A ya da B dili olması bizi ilgilendirmiyor. Ülke sınırları içerisinde yaşayan herkes Türkçe konuşmak mecburiyetindedir.

1- Bu ülkede "kaçak" yollarla yaşayan 6 milyon insanın dili Arapça ancak bu ülkede yaşayan 75 milyon "vatandaşın" Anadili Türkçe.
2- Bu ülkede yaşayan 6 milyon insan vergi ödemiyor. Bu ülkede yaşayan ve Vergileriyle sizin Partinizin Hazine Yardımını sağlayan Anadili Türkçe olan 75 milyon vatandaş vergi ödüyor.

Bazı arkadaşlar, AKP'lilere koyun diyor ancak kendisi CHP koyunu gibi ki zaten ikisi de statükocu ve dogmatik partiler.

Özgür Özel'in bu konuşması hakkında "Her yere oynuyor." diyerek olayı; oy meselesine indirgeyenler var... Utanmasalar savunacaklar.

Nasılsa ki kent lokantalarının açılımı iktisadi anlamda yanlışsa; Arapça tabelalara izin vermek de milli egemenlik anlamında yanlış.
Bunun adı eşitlik değil ayrıcalık. "Özgürlükler ülkesi" denilen ABD'de bile Arapça tabela görmedim. Latin harfler şart olmalı.
Amerika'da İspanyolca ve Çince gibi dillerde tabelalar var. Böyle küçük şeyleri takmıyorlar.

Amerika'da İspanyolca ve Çince gibi dillerde tabelalar var. Böyle küçük şeyleri takmıyorlar.

Dostum Amerika'nın kozmopolitikliği ile Türkiye'ninki bir mi? Amerika'da sence sadece ispanyol veya Çince tabelalar mı var? Türkiye'de 6 milyon ‘kaçak' insan dışında bu kadar fazla bir topluluk yok.

Dostum Amerika'nın kozmopolitikliği ile Türkiye'ninki bir mi? Amerika'da sence sadece ispanyol veya Çince tabelalar mı var? Türkiye'de 6 milyon ‘kaçak' insan dışında bu kadar fazla bir topluluk yok.
Sadece demedim fark ettiysen "gibi" dedim. Amerika'da büyük çoğunlukla Beyaz Anglo Sakson bir topluma sahip ama dünyanın her yerinden göçmenleri var ve büyük olaylar yaşanmıyor bunun yüzünden. Türkiye'nin durumu başka tabii.