Ömrümde bu kadar saçma bir muhalefet görmedim. 10 yıl önce yine daha iyiydiler. Ülkenin problemi belli bağırsana "emekliyi hiçe sayıyorsun, emekçiyi hiçe sayıyorsun, işvereni sıkboğaz yapıyorsun, P*K'lı adama beraat veriyorsun gün geliyor anaların feryatlarına sebep oluyor, çiftçiye desteği kesiyorsun." daha fazlasını söylesene ya. Televizyondasın ülkede artık neredeyse her evde TV var açıp bakan artık diyecek bu adam bizden bahsediyor bizim için bağırıyor diye. Millet artık bıkmış, birisi derdimize deva olsun da verelim diyorlar ama bu maymunlar gelmişler %8 için inliyorlar paso. Çok da umurumda sonraki seçim başını oy vermem.

Yine cımbız haberciliği. Adam 15 dakika konu hakkında konuşma yapmış 2 cümlesini alıp "muhalefette kötü hölölölö" yapılıyor. Başta başlığı açan arkadaş olmak üzere genç arkadaşlarımız çözüm sürecini hatırlamıyor olabilir ama çözüm sürecindeki asıl sıkıntı PKK ile görüşülmesi değildi. Zaten karşı taraf ile görüşülmezse nasıl sorunu çözeceksin değil mi ? Asıl sıkıntı hükümetin bu olayı TBMM dışında kapalı kapılar ardında hatta Oslo'da yabancı ülkelerin denetimi altında sürdürmesiydi. Düşünün ki öyle bir süreçti ki örgüt neye göre silah bırakacak, ne olacak vatandaşı bırak muhalefet liderine bile bilgilendirme yapılmıyordu. Zaten tam olarak da bu yüzden bu süreç patladı.

Özgür Özel, Abdullah Öcalan serbest bırakılsın gelsin TBMM'de konuşma yapsın denen saçma fikri desteklemediğini açık açık söylüyor. Böyle bir çözüm süreci yoluna girilecekse Türkünden Kürdüne, en sağcısından en solcusuna, herkesin "evet bu olabilir" dediği, şehit yakınlarının bile içine sinecek. Şeffaf ve TBMM bünyesinde bir süreç olursa destekleyeceklerini ama hükümetin isteğinin bu olmadığını, siyasi rant için böyle bir süreç muhabbetinin açıldığını söylüyor.

Kısaca böyle 1-2 cümlelik "haber" paylaşan satılık twitter sayfalarının paylaşımlarını ciddiye almayın.

Kısaca böyle 1-2 cümlelik "haber" paylaşan satılık Twitter sayfalarının paylaşımlarını ciddiye almayın.

Yayını halk TV'den izledim ve tam olarak bunlardan bahsetti. Ayrıca, ‘kürtlere Türkiye Cumhuriyeti'nin sahipleri olmasını teklif ediyorum' demesinin haberini bulamadığım için koymadım. Buna ne diyeceksin? Teröriste güven olmaz.

Yayını halk TV'den izledim ve tam olarak bunlardan bahsetti. Ayrıca, ‘kürtlere Türkiye Cumhuriyeti'nin sahipleri olmasını teklif ediyorum' demesinin haberini bulamadığım için koymadım. Buna ne diyeceksin? Teröriste güven olmaz.

Kürtler terörist yani. 🤡