Kesinlikle kılıçdaroğlu'ndan iyi. Sadece keşke ilk genel başkanlığı kazandığında demirtaş'a selam yollamasaydı, iyiydi. Ben ondan dolayı kızgınım biraz.
Kurultay da seçilmek için yapıldığını düşünüyorum partisinde o kafa da bir sürü insan var.
Kesinlikle kılıçdaroğlu'ndan iyi. Sadece keşke ilk genel başkanlığı kazandığında demirtaş'a selam yollamasaydı, iyiydi. Ben ondan dolayı kızgınım biraz.
Kanka iyi hoş diyorsun da Erdoğan neden ayağına gitti özgür özelin madem bu adam teröristlere destek veriyor demleniyor? Size kaç kere dedim artık bu Erdoğan'ın bir oyunu her partiye terörist fetöcü diyor ki kendi Kuzey Kore gibi tek parti olarak görsün halk AKP'yi. Amaçınada ulaştığını düşünüyorum iyi kandırdı Halk'ı.Kesinlikle Kılıçdaroğlu’ndan iyi. Sadece keşke ilk genel başkanlığı kazandığında Demirtaş’a selam yollamasaydı, iyiydi. Ben ondan dolayı kızgınım biraz.
Ne salaklar var ki şu dünya'da arabı dost sanar kardeş sanarKafasına bomba atılan çocukları değil atanı mı savunsun?
Hocam bizim millette düşünme mantık diye bir kavram çok azaldı, adam sırf iktidarı sevmediği için muhalefet ne derse desin görmezden geliyor, teröriste selam göndereni, sokak köpekleri toplatılmasın diyeni (insanlar, çocuklar öldürülüyor sokakta köpekler tarafından), filistin diye ağlayıp doğu Türkistan hakkında bir şey söylemeyeni, mültecileri savununanları, kendi ırkı ve milletine düşman insanları sadece muhalefet diye savunuyor, ve yorumumu beğenmeyenlerin iddia ediyorum en az yarısı 18 yaşından küçüktür, arkadaşlar siyaset konuşacaksak doğruları konuşacağız, sırf muhalefet olmak için iktidarın yaptıklarının her şeyin tersini yapan ve mantıklı hareketler yapmayan kişileri takım tutar gibi tutmayın, tutanlar yüzünden bu haldeyiz ve 20 yıldır halimiz ortada, aynısını size sol da yapar uyanın artık, akıllı olmayan hakkını aramayan milletten çok fırsatçı çıkar.Kanka iyi hoş diyorsun da Erdoğan neden ayağına gitti özgür özelin madem bu adam teröristlere destek veriyor demleniyor? Size kaç kere dedim artık bu Erdoğan'ın bir oyunu her partiye terörist fetöcü diyor ki kendi Kuzey Kore gibi tek parti olarak görsün halk AKP'yi. Amaçınada ulaştığını düşünüyorum iyi kandırdı Halk'ı.
Canım hocam sonuna kadar size katılıyorum yorumunuzu destekliyorum çok haklısınız.Ne salaklar var ki şu dünya'da arabı dost sanar kardeş sanar
Hocam bizim millette düşünme mantık diye bir kavram çok azaldı, adam sırf iktidarı sevmediği için muhalefet ne derse desin görmezden geliyor, teröriste selam göndereni, sokak köpekleri toplatılmasın diyeni (insanlar, çocuklar öldürülüyor sokakta köpekler tarafından), filistin diye ağlayıp Doğu Türkistan hakkında bir şey söylemeyeni, mültecileri savununanları, kendi ırkı ve milletine düşman insanları sadece muhalefet diye savunuyor, ve yorumumu beğenmeyenlerin iddia ediyorum en az yarısı 18 yaşından küçüktür, arkadaşlar siyaset konuşacaksak doğruları konuşacağız, sırf muhalefet olmak için iktidarın yaptıklarının her şeyin tersini yapan ve mantıklı hareketler yapmayan kişileri takım tutar gibi tutmayın, tutanlar yüzünden bu haldeyiz ve 20 yıldır halimiz ortada, aynısını size sol da yapar uyanın artık, akıllı olmayan hakkını aramayan milletten çok fırsatçı çıkar.
Hiç bir zaman ağzımdan "Araplar kardeşimizdir" lafı çıkmadı. Ne halt olduklarını da gayet iyi biliyorum fakat bu Gazze'de zulme uğrayanı savunmayacağım anlamına gelmez.Ne salaklar var ki şu dünya'da arabı dost sanar kardeş sanar![]()
Beni ilgilendiren durum yok burası Türkiye cumhuriyeti, aynı hassasiyeti Ruslar, Ukraynalılara da eziyet ederken de yaptın mı? ikisi de birbirine yıllardır düşman ve birbirini bombalıyor, güçlü olan güçsüzü yeniyor 13 yaşında falan mısın bunu idrak edemiyor musun? akıllı olmayan ülkeler yıkılmaya, hüzne, pişmanlığa maruz kalır, kimisi canı ile öder bu akılsızlığı kimisi ekonomi ile, ben iki tarafı da savunmuyorum beni de ilgilendirmez, filistinliler haklı ise birleşmiş milletlere derdini anlatsın, benim ülkemin ekonomi ve cehalet problemi yüksek iken kimsenin ülkesini düşünecek halim yok biz önce bu ülkede geleceği düşünelim.Hiç bir zaman ağzımdan "Araplar kardeşimizdir" lafı çıkmadı. Ne halt olduklarını da gayet iyi biliyorum fakat bu Gazze'de zulme uğrayanı savunmayacağım anlamına gelmez.
Kanka iyi hoş diyorsun da Erdoğan neden ayağına gitti özgür özelin madem bu adam teröristlere destek veriyor demleniyor? Size kaç kere dedim artık bu Erdoğan'ın bir oyunu her partiye terörist fetöcü diyor ki kendi Kuzey Kore gibi tek parti olarak görsün halk AKP'yi. Amaçınada ulaştığını düşünüyorum iyi kandırdı Halk'ı.