Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 2
Benim için oy kazandı.
Surface Area 49
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben senin şaşırmana şaşırdım asıl.
Sayın Özel, CHP'nin başındayken de aynı zihniyete sahipti hatırlarsan. Kendi partisini kurunca 180⁰ değişiklik beklemek hata olurdu, kaldı ki Sezgin Tanrıkulu gibi biri parti bünyesindeyken şunların görülmesi normal bile...
Mansur Yavaş, Özel'in partisine geçmemiş bu arada.
Sanırım geriye elle tutulur sadece İyi Parti ve Zafer Partisi kaldı, bu ikisi de keşke tek çatı altında buluşabilse.
Utku92 17
Üstün
- Makaleler
- 1
En güçlü muhalefet böyle olunca insan çaresiz kalıyor, kimse yok çünkü. İyi Parti de çöp sırrıcılar.Ben senin şaşırmana şaşırdım asıl.
Sayın Özel, CHP'nin başındayken de aynı zihniyete sahipti hatırlarsan. Kendi partisini kurunca 180⁰ değişiklik beklemek hata olurdu, kaldı ki Sezgin Tanrıkulu gibi biri parti bünyesindeyken şunların görülmesi normal bile...
Mansur Yavaş, Özel'in partisine geçmemiş bu arada.
Sanırım geriye elle tutulur sadece İyi Parti ve Zafer Partisi kaldı, bu ikisi de keşke tek çatı altında buluşabilse.
Surface Area 49
Üstün
- Makaleler
- 3
En güçlü muhalefet böyle olunca insan çaresiz kalıyor, kimse yok çünkü. İyi Parti de çöp sırrıcılar.
Şahsen boş oy atarım, yine de bu tarz bir partiyi desteklemem.
İyi Parti ile ilgili dediğini açar mısın, tam anlamadım? Eğer dediğin gibiyse gözümden çıkarmak bir saniyemi almaz.
Utku92 17
Üstün
- Makaleler
- 1
Sırrı'ya ve Kadir İnanır'a taziye gönderdiler.Şahsen boş oy atarım, yine de bu tarz bir partiyi desteklemem.
İyi Parti ile ilgili dediğini açar mısın, tam anlamadım? Eğer dediğin gibiyse gözümden çıkarmak bir saniyemi almaz.
Surface Area 49
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben bunu bi' araştırayım, dediğin gibiyse geriye elimizde Zafer Partisi ya da direkt tarafsız kalmak kalıyor.
Utku92 17
Üstün
- Makaleler
- 1
Zafer Partisi tek var ama o da yeterli oyu alamaz. İmkansız şeyler.Ben bunu bi' araştırayım, dediğin gibiyse geriye elimizde Zafer Partisi ya da direkt tarafsız kalmak kalıyor.