Adam gayet güzel konuşmuş. Öyle bir başlık atmışlar ki sanki kürtlere kürdistan devletini kuralım demiş gibi.

Cidden öyle. Gören de Türkiye'nin bir parçasını verecek sanacak. Demek istediği, Kürtlerin de Türk ve vatandaş olduğu. Hâliyle Türkiye Cumhuriyeti de onların vatanı oluyor. Hepsini Suriyelilerle birlikte Suriye'ye veya Irak'a göndereceğini mi söyleseydi? Bu söze karşı gelenler zaten asıl problem. Milyonlarca mülteciye gelince sorun yok ama yıllardır Türkiye'de yaşayan, savaşlarda destek olan Kürtlere gelince sorun var. Dillerini konuştuklarında bile katlanamayanlar var. Diyarbakır'daki herkesi gönderelim o zaman. Türkçeleriyle bile insanlar dalga geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden öyle. Gören de Türkiye'nin bir parçasını verecek sanacak. Demek istediği, Kürtlerin de Türk ve vatandaş olduğu. Hâliyle Türkiye Cumhuriyeti de onların vatanı oluyor. Hepsini Suriyelilerle birlikte Suriye'ye veya Irak'a göndereceğini mi söyleseydi? Bu söze karşı gelenler zaten asıl problem. Milyonlarca mülteciye gelince sorun yok ama yıllardır Türkiye'de yaşayan, savaşlarda destek olan Kürtlere gelince sorun var. Dillerini konuştuklarında bile katlanamayanlar var. Diyarbakır'daki herkesi gönderelim o zaman. Türkçeleriyle bile insanlar dalga geçiyor.
Ne anlar bunlar 😂 Yarın erken seçim olsa yarısı oy veremez takmayın.

Ne anlar bunlar 😂 Yarın erken seçim olsa yarısı oy veremez takmayın.
Ailelerinden böyle görüyorlar ve daha sonra kendileri de aynı nefreti yayıyorlar. Huzur bozuluyor. İleride de oy atacaklar. Herkesin aynı oyu attığı, vergi ödediği ve bazılarının askere gittiği bir ülkede “Kürt” diye ayırmak çok garip bir durum. Türkçe konuşuyorlar, Türkçe konuşma şekillerini beğenmiyorlar. Kendi aralarında Kürtçe konuştuklarında da otomatik olarak terörist olmuş oluyorlar bir şekilde. Bu kadar ayrıştırıldıklarında tabii ki uzaklaşmaya başlarlar. “Kürt müsün?” demek bile bazı yerlerde hakaret olarak görülüyor. Belediye başkanları bazen sorunlu olsa da haksız yere görevden alınma olayları da eksik olmuyor.

Not: Kürt değilim fakat durumun ne kadar saçma olduğunu görmek için olmaya da gerek yok.

Çıldırıyorum, çıldırıyorum? Sen ne işe yarıyorsun ya?

AAAAAAAAAA SDKDMGSFNBUFKGNMIOPLDŞÖGDSMOGPSDGNPGSFMG

Keske yazinin devami da paylasilsaydi
(ANKARA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, “El yükseltiyorum Devlet Bey. Ben de Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Tam olarak kendilerini ait hissetmeyen bütün Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sahibi olmayı teklif ediyorum. Varsanız hep beraber bunu yapalım. Tüm Kürtleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin sahibi yapalım. Hodri meydan. Demokrasi teklif ediyoruz, kardeşlik teklif ediyorum. Biz buradayız Devlet Bey, CHP burada. Aklı da ruhu da bedeni de TBMM’de. Biz, bu ülkenin kurucu partisi olarak kurduğumuz yerdeyiz ve bu ülke için her şeyi, hep birlikte burada yapmayı teklif ediyoruz” diye seslendi.

Diyor ki, gelin Turk Kurt esit, kardes kardes yasayalim.

BPT her zamanki formunda yine.

Özgür Özel'in dediklerini tam olarak anlayamamışsınız diyecektim ama neyse ki anlayanlar olmuş. Saçma sapan başlık, saçma sapan haber kaynağı.

Not: Kürt değilim fakat durumun ne kadar saçma olduğunu görmek için olmaya da gerek yok.
Ülkenin bu denli iğrenç bir halde olmasının sebeplerinden olan başımızdaki illet kadar sana bunu yazdıranlar da sorumlu.

Ben Türk'üm, babam gibi sevdiğim dayım eski kıdemli gazi asker ve görevine ağır yaralandığı için devam edemedi. Kendisi en çok bu tarz ırkçılık yapanlardan nefret ederdi. Bu dayımın yaralanmasına sebebiyet veren ne olacağını bile bile onu oraya gönderip ortada bir şey yok iken celallenenlerdir. Bu adam ırkçılık yapmıyor da ağzı salyalı ergenlere ne oluyor ?

Zafer partisi de DEM partisi gibi bölücü bir partidir. Halkın iyiliğini düşünmez. Tüm olayı insanları ayırmaktan ve sözde bir intikam almak üzerinedir. Böyle devam etsinler bakalım nereye kadar gidecekler yine olan benim dayım gibilere olacak.

Ak partiye laf edenlerin oy verdiği parti 😛

Iki ucu simli degnek. Piril piril.

Son düzenleyen: Moderatör:
@3399 @pawEn

Başlık haberi veren sayfalar tarafından çarpıtılmış olabilir ama bu adamın muhalefet olarak sorunlari umursadığı pek yok. 10 lafından 8'i azinlik hakları, Kürtlerin çektiği sorunlar, azinlik zimbirtilari falan filan.

Yahu, işin özünde bu ülkede Kürt ol yahut Türk ol yahut Ermeni ol; vatandaşlık alıyor musun? Evet alıyorsun. Doğum vatandaşlığı alıyorsun yahu. T.C vatandaşı anayasa altında ayrılmaz. Bu adamlar T.C okullarında okuyor mu, T.C sosyal haklarından yararlanıyor mu? En basit olarak SGK gibi sosyal kurumlardan hizmet alıyorlar mı? Yahu evet, alıyorlar. İsterlerse, şartlar el verisliyse savcı ve hakim, bürokrat, subay bile olabiliyorlar. Ben hiç devlet nezlinde şu dönemde "sen Kürtsün ve asker olamazsin" dendiğini görmedim yahut Kürt olduğu için okula alınmayan da yok. Guvenlik soruşturmasından kalırsan tabii o mesleklere almazlar seni.

Oldu, ben de gidip terör örgütüne üye olayım sonra devlet beni neden savcı yapmıyor diye ağlayayım? Tekrar diyorum, birey olarak bir yere bağın yoksa her şeyden yararlanirsin bu kadar BASIT. Ya kimilerinin derdi yeni bir devlet derdi, bunu anlamamak için bir insanın akli yetilerinde kısıt olmalı. Sizce güncel sorunlarimiz hala ve hala bunlar mi? Özel gerçekten ilginç bir profil. Yok kardeşim sen yanlışsın dersen de buyurun sebebini anlatın. Büyük bir zevkle dinlerim, yanlısimi kabul ederim. Siyaset ve kamu yönetimi okuyorken, hukuk eğitimi de alıyorken; bir de bu eylemleri sınıfta binbir çeşit insanla, onlarca farklı ilden gelmis insanla gerçekleştiriyorken bir ayrım falan olmadığını çok net görebiliyorum.

@3399 @pawEn

Başlık haberi veren sayfalar tarafından çarpıtılmış olabilir ama bu adamın muhalefet olarak sorunlari umursadığı pek yok. 10 lafından 8'i azinlik hakları, Kürtlerin çektiği sorunlar, azinlik zimbirtilari falan filan.

Yahu, işin özünde bu ülkede Kürt ol yahut Türk ol yahut Ermeni ol; vatandaşlık alıyor musun? Evet alıyorsun. Doğum vatandaşlığı alıyorsun yahu. T.C vatandaşı anayasa altında ayrılmaz. Bu adamlar T.C okullarında okuyor mu, T.C sosyal haklarından yararlanıyor mu? En basit olarak SGK gibi sosyal kurumlardan hizmet alıyorlar mı? Yahu evet, alıyorlar. İsterlerse, şartlar el verisliyse savcı ve hakim, bürokrat, subay bile olabiliyorlar. Ben hiç devlet nezlinde şu dönemde "sen Kürtsün ve asker olamazsin" dendiğini görmedim yahut Kürt olduğu için okula alınmayan da yok. Guvenlik soruşturmasından kalırsan tabii o mesleklere almazlar seni.

Oldu, ben de gidip terör örgütüne üye olayım sonra devlet beni neden savcı yapmıyor diye ağlayayım? Tekrar diyorum, birey olarak bir yere bağın yoksa her şeyden yararlanirsin bu kadar BASIT. Ya kimilerinin derdi yeni bir devlet derdi, bunu anlamamak için bir insanın akli yetilerinde kısıt olmalı. Sizce güncel sorunlarimiz hala ve hala bunlar mi? Özel gerçekten ilginç bir profil. Yok kardeşim sen yanlışsın dersen de buyurun sebebini anlatın. Büyük bir zevkle dinlerim, yanlısimi kabul ederim. Siyaset ve kamu yönetimi okuyorken, hukuk eğitimi de alıyorken; bir de bu eylemleri sınıfta binbir çeşit insanla, onlarca farklı ilden gelmis insanla gerçekleştiriyorken bir ayrım falan olmadığını çok net görebiliyorum.
Batıda orta halli bir ailede doğmuş birisi olarak doğudaki bir Kürt'ün gözünden bu konuya bakmam zor o konuda yorum yapmam yanlış olur. Muhalefet de Kürt oylarını kaybetmemek için böyle açıklamalar yapıyor yoksa onların da umrunda olduğunu sanmıyorum. Benim görüşüme göre bu sorunların hepsi fakirlikten kaynaklı. Ülkenin GDP PC'si 30-40 bin dolar ve Gini katsayısı yüksek olsaydı böyle saçma sapan sorunlarla hiçbir zaman uğraşmamış olurduk.