Detaylar
Kim cevapladı?Yolüstü düğün arabasına da uğradı, doğru dili kullanmayı öğreniyor.
DEM'e yaranmayı bıraksa gerçekten güzel hareketlerde bulunuyor.
Umudum kalmadı artık, bir 5 sene daha hükmederse malum kişi yolun sonu da olmayacak. Satılmayan bir şeyler var, sıra onlara geldi. Adından da söz etmek istemem.
Kemal de Özgür de ideolojisi aynı olduğu için böyle olayları pek takmıyorum. İkisi de AMED'i kutladı mı? Kutladı. HDP'ye destek verdi mi? Verdi. Bu kadar basit.
Hangi moderatör düzenledi bilmiyorum ama a*ed'in ismi küçük olsun.Kemal de Özgür de ideolojisi aynı olduğu için böyle olayları pek takmıyorum. İkisi de 1. lige yeni yükselen Diyarbakır takımını kutladı mı? Kutladı. HDP'ye destek verdi mi? Verdi. Bu kadar basit.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 62
İkisi de Amed'i kutladı diye aynı şahıslar olmuyor. Biri AKP'nin 1 numaralı adamı. Kim olduğunu biliyorsun.Kemal de Özgür de ideolojisi aynı olduğu için böyle olayları pek takmıyorum. İkisi de AMED'i kutladı mı? Kutladı. HDP'ye destek verdi mi? Verdi. Bu kadar basit.
Tiyatro.
Süper Lig yazacaktım, düzenle butonu da yok ki.
Son düzenleme:
Yolüstü düğün arabasına da uğradı, doğru dili kullanmayı öğreniyor.
CHP kitlesinin şu komik halini izledikçe gülmeden duramıyorum; belediye başkanları tutuklanırken hiçbir şey yapmayan kişi, oklar kendisine dönünce aslan
Ama iyi oluyor; CHP'nin oyu azalırsa biraz rekabet oluşur, adamakıllı bir muhalefet partisi görme şansımız artar. Ama unuttum ya, oylar bölünmeyecekti değil mi?
Günlerdir bunu arıyorum.
Bu sefer oyum AKP'ye bakalım ne kadar daha sürünecekler. Koskoca ülkeyi tek adam yönetiyor. Rezillik.
Veira
Başarılı
Aslında bakarsan iyi olmuyor. Önümüzdeki seçime kadar AKP'yi tahtından edecek tek parti CHP olur.Ama iyi oluyor; CHP'nin oyu azalırsa biraz rekabet oluşur, adamakıllı bir muhalefet partisi görme şansımız artar. Ama unuttum ya, oylar bölünmeyecekti değil mi?
Adam akıllı muhalefet gelse amenna fakat önümüzdeki seçim ya AKP ya CHP kazanacak. Gidişat AKP'yi gösteriyor, CHP'den şahsen ümidim yok.
SF26
Üstün
Beni CHP'li sanıyor olmanız bayağı komik ya.
CHP kitlesinin şu komik halini izledikçe gülmeden duramıyorum; belediye başkanları tutuklanırken hiçbir şey yapmayan kişi, oklar kendisine dönünce aslankesildi.
Ama iyi oluyor; CHP'nin oyu azalırsa biraz rekabet oluşur, adamakıllı bir muhalefet partisi görme şansımız artar. Ama unuttum ya, oylar bölünmeyecekti değil mi?
Eki Görüntüle 251854
Günlerdir bunu arıyorum.![]()