Kemal de Özgür de ideolojisi aynı olduğu için böyle olayları pek takmıyorum. İkisi de AMED'i kutladı mı? Kutladı. HDP'ye destek verdi mi? Verdi. Bu kadar basit.

Kemal de Özgür de ideolojisi aynı olduğu için böyle olayları pek takmıyorum. İkisi de 1. lige yeni yükselen Diyarbakır takımını kutladı mı? Kutladı. HDP'ye destek verdi mi? Verdi. Bu kadar basit.
Hangi moderatör düzenledi bilmiyorum ama a*ed'in ismi küçük olsun.

Son düzenleme:
Kemal de Özgür de ideolojisi aynı olduğu için böyle olayları pek takmıyorum. İkisi de AMED'i kutladı mı? Kutladı. HDP'ye destek verdi mi? Verdi. Bu kadar basit.
İkisi de Amed'i kutladı diye aynı şahıslar olmuyor. Biri AKP'nin 1 numaralı adamı. Kim olduğunu biliyorsun.

Yolüstü düğün arabasına da uğradı, doğru dili kullanmayı öğreniyor.

CHP kitlesinin şu komik halini izledikçe gülmeden duramıyorum; belediye başkanları tutuklanırken hiçbir şey yapmayan kişi, oklar kendisine dönünce aslan 🐱 kesildi.

Ama iyi oluyor; CHP'nin oyu azalırsa biraz rekabet oluşur, adamakıllı bir muhalefet partisi görme şansımız artar. Ama unuttum ya, oylar bölünmeyecekti değil mi?

5688.webp

Günlerdir bunu arıyorum. 🤣🤣🤣🤣

Ama iyi oluyor; CHP'nin oyu azalırsa biraz rekabet oluşur, adamakıllı bir muhalefet partisi görme şansımız artar. Ama unuttum ya, oylar bölünmeyecekti değil mi?
Aslında bakarsan iyi olmuyor. Önümüzdeki seçime kadar AKP'yi tahtından edecek tek parti CHP olur.

Adam akıllı muhalefet gelse amenna fakat önümüzdeki seçim ya AKP ya CHP kazanacak. Gidişat AKP'yi gösteriyor, CHP'den şahsen ümidim yok.

Beni CHP'li sanıyor olmanız bayağı komik ya.
CHP kitlesinin şu komik halini izledikçe gülmeden duramıyorum; belediye başkanları tutuklanırken hiçbir şey yapmayan kişi, oklar kendisine dönünce aslan 🐱 kesildi.

Eki Görüntüle 251854
Günlerdir bunu arıyorum. 🤣🤣🤣🤣