Ne güzel seçim kazandı, güzel açıklamalar yaptı ve umut vermeye başladı dedik fakat yine saçma sapan açıklamalar yapmaya başladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Reisle aynı ortamda bulundu ya belki ondandır.
En başından beri tavrı belliydi zaten. Buna neden bu kadar şaşırdınız anlamadım. KK'dan tek farkı koltuk sevdası olmaması. Gerçi o da kesin değil sadece kendi sözü.
megaton
Uzman
Bir gün Ümit Özdağ haklı diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak.
En son reisle sohbet etti. Ne konuşulduysa artık
Kk de RTE'ye yardım etti aynı şekil bu da.
Yok ya demeyeceğiz pek, malum Japon ikili oynayıp her iki ittifakla da anlaştı seçim dönemi. Özdağ CHP'ye, diğer soğan cücüğü de AKP'ye yanladı.Bir gün Ümit Özdağ haklı diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak.
Adam her sene düzenli olarak Türkeş ve Atsız'ı anıyor, sıradan NATO'cu bir herif. Samimiyeti bir kenara bıraktım -ona da inanmıyorum- ülkeye zerre faydası dokunacağına inansam oy bile atarım ama inanmıyorum, bir cacık olmaz.
megaton
Uzman
Yok ya demeyeceğiz pek, malum Japon ikili oynayıp her iki ittifakla da anlaştı seçim dönemi. Özdağ CHP'ye, diğer soğan cücüğü de AKP'ye yanladı.
Adam her sene düzenli olarak Türkeş ve Atsız'ı anıyor, sıradan NATO'cu bir herif. Samimiyeti bir kenara bıraktım -ona da inanmıyorum- ülkeye zerre faydası dokunacağına inansam oy bile atarım ama inanmıyorum, bir cacık olmaz.
Özdağın mülteci hakkında dedikleri bence gayet doğru.
Bir tanesi açıktan din kardeşi ilan ediyor. Diğeri ne olduğu belli değil.
Şahsen bu adam doğru diye kesin bir inancım yok. En çok oy verilecek kişi bu bana göre.
Mültecilerin gönderilmesi hususu zaten söylenen bir şeydi ama medyaya, muhalefete duyurulamıyordu, bu işi yaptı Özdağ. Yiğidi öldür, hakkını yeme diyorum kendime. Tek başarılı işi buydu. Ama işin sonunda zaten insanların canına da tak edecekti, dolayısıyla Özdağ'ın pek bir işlevi oldu mu bilmiyorum, sanmıyorum.Özdağın mülteci hakkında dedikleri bence gayet doğru.
Siyaseti biraz daha detaylıca irdeleyin derim, teknik olarak sadece CHP ve AKP tekelinde dönse de ufak ama net partiler de mevcut.Bir tanesi açıktan din kardeşi ilan ediyor. Diğeri ne olduğu belli değil.
Anladım, katılmıyorum ama fikrinizi değiştirmek gibi bir gayem de yok.Şahsen bu adam doğru diye kesin bir inancım yok. En çok oy verilecek kişi bu bana göre.