Kılıçdaroğlu'nun yan çarı. Bu adamı ciddiye alan varsa elimde köprü var bedava veriyorum.
Fakat hocam her başkan böyle olsa adam ilgileneceğim filan derken yüz imasina hareketlerine bakarsanız anlarsınız yalan yapmadığını. O yüzden isterseniz bambaşka çar olsun önemli olan insanlara bakışı yardımı ve gönül alması.

@444, dediğiniz doğru. Bu adamı da sevmem fakat şimdilik mantıklı hareket ediyor ve Almanya'nın muhalefeti ciddiye alması bile büyük bir başarı çünkü malum göçmen politikası vb. gibi birçok sebep sıralanabilir. Almanya'ya ilk geldiği gün muhalefet ile görüşüyor ve malum troller de işte ülke cumhurbaşkanımız, karşı ülkenin cumhurbaşkanını nasıl üç gün İstanbul'da bekletiyor diyerek post yazmışlardı. Demek ki önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde ciddi değişiklik olacak gibi. Umarım mantıklı davranmaya devam eder de yerel seçimlerde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanırlar.

@444, dediğiniz doğru. Bu adamı da sevmem fakat şimdilik mantıklı hareket ediyor ve Almanya'nın muhalefeti ciddiye alması bile büyük bir başarı çünkü malum göçmen politikası vb. gibi birçok sebep sıralanabilir. Almanya'ya ilk geldiği gün muhalefet ile görüşüyor ve malum troller de işte ülke cumhurbaşkanımız, karşı ülkenin cumhurbaşkanını nasıl üç gün İstanbul'da bekletiyor diyerek post yazmışlardı. Demek ki önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde ciddi değişiklik olacak gibi. Umarım mantıklı davranmaya devam eder de yerel seçimlerde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanırlar.

Açıkçası benim hiç umudum yok. İlk günden "seloya, kavalaya selam" diye açıklama yapan birisinin iktidar partisi olacağını şahsen düşünmüyorum. Yerel seçimdeki oyunların bence çoğu tepki oylarıydı. Anadolu'daki insanların bu açıklamayı yapan birisine fikirleri değişmez. Zaten adamakıllı bir siyaset yapsalardı birkaç sene öncesinden iktidar olurlardı da. Yaptıkları saçma sapan politikalar yüzünden Atatürk'ün partisini AKP,devalı,gelecekli tipleri soktular.