Neden Genel Seçimde yenememiş o zaman?Beceriksiz iktidar, hiçbir şey yapmayan CHP'e yenildi. CHP, iktidarı ekmekle, suyla, ikramiyelerdeki şikayetlerin sayesinde yendi.
Detaylar
Kim cevapladı?Sana kimse burada AKP savunmuyor ama fark şu: Sen PYD'ye kardeş parti diyeni savunuyorsun.AKP ile DEM’in aynı ittifakta olduğunu biliyorsun değil mi? Çözüm sürecini yapan da AKP’ydi, PKK’lilerin sınırdan giriş yaptığı dönemde iktidarda olan da AKP’ydi. Daha bunun gibi birçok olay var.
Çünkü CHP'nin karşısında genel seçimde daha güçlü bir iktidar vardı. İktidar döviz kurunu baskıladı, baskıladı, baskıladı ve baskıladı. Seçimden hemen sonra pata küte dağılmaya başladılar. Bu da onları iyi gösterdi, ayrıca K.K gibi bir aday olduğu sürece yenilmek gayet doğal.
- Makaleler
- 2
Utanmadan profil fotoğrafına Atatürk ve Türkiye haritası koymuşsun, bir de gelip burada Türkçe konuşuyorsun. Sonra da CHP’ye "terörist" diyorsun. Hadi şimdi F5 çek, seni engelliyorum.Sana kimse burada AKP savunmuyor ama fark şu: Sen PYD'ye kardeş parti diyeni savunuyorsun.
![]()
Çünkü CHP'nin karşısında genel seçimde daha güçlü bir iktidar vardı. İktidar döviz kurunu baskıladı, baskıladı, baskıladı ve baskıladı. Seçimden hemen sonra pata küte dağılmaya başladılar. Bu da onları iyi gösterdi, ayrıca K.K gibi bir aday olduğu sürece yenilmek gayet doğal.
- Makaleler
- 6
Her parti aynı şey. Hiçbir partiyi savunmanın mantığı yok. Boşuna şu yaptığınız tartışmalar.
Şimdi de profildeki Atatürk'ten mi rahatsız oldun? Şimdi de CHP'yi desteklemeyen muhalifleri mi iktidar destekçisi olmakla suçlayacaksın? CHP'ye terörist kim, ne zaman demiş? Atatürk'ten rahatsız olanı da ilk defa duyuyorum. Çok şükür ki Türk'üm, gayem de vatanıma hayrı dokunacak kişiyi en iyi şekilde müdafaa etmektir.Utanmadan profil fotoğrafına Atatürk ve Türkiye haritası koymuşsun, bir de gelip burada Türkçe konuşuyorsun. Sonra da CHP’ye "terörist" diyorsun.
Azıcık kendine güvenin varsa, azıcık Atatürk'ün gençliğindenim diyorsan gidersin de CBH'nin sayfasında arşivleri dolanırsın.
Bu iktidar ne kadar rezilse, ne kadar yine kandırıldık diyecek kadar acizse, CHP koalisyonu da o kadar acizdir!
Korkma, buralar yabanlık değil. Korkma, buralar Kandil Dağı değil!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı!
SF26
Üstün
Bebek katilini çıkaracaklar diye CHP'ye laf eden iktidar, kendisi çıkarırken karşıt cevap sunamayanlar şimdi Kemal'i alttan destekliyor. Garip bir ülke.
Azıcık CHP'li duruşu görmek isteyen ANKA'nıın yayını takip edebilir.
Azıcık CHP'li duruşu görmek isteyen ANKA'nıın yayını takip edebilir.
Alttan bir destek yok. İktidar bariz bir şekilde K.K'ın başa gelmesini istiyor.Kendisi çıkarırken karşıt cevap sunamayanlar şimdi Kemal'i alttan destekliyor.
Yine de bu konuyu unutma hoca;
Sen de vatan, millet ve ata sevdasında birisin.
Terörist elebaşının fotoğraflarını bana bir daha göstertmeyeceklere oy vereceğim. CHP'ye vermeyeceğim asla mesela.
Ülke elden gidiyor sen hala parti savunmak diyorsun. Şu at gözlüğünüzü artık çıkarın yeter.Her parti aynı şey. Hiçbir partiyi savunmanın mantığı yok. Boşuna şu yaptığınız tartışmalar.
SF26
Üstün
CHP'ye hâlen oy vermeye niyetim yok, güncel durumda ZP ve HKP'nin alacağı konumu bekliyorum.Alttan bir destek yok. İktidar bariz bir şekilde K.K'ın başa gelmesini istiyor.
Yine de bu konuyu unutma hoca;
Sen de vatan, millet ve ata sevdasında birisin.
Terörist elebaşının fotoğraflarını bana bir daha göstertmeyeceklere oy vereceğim. CHP'ye vermeyeceğim asla mesela.
Şimdi ZP ve HKP madalyonun iki ucu diyecekler gelebilir. HKP sol görüşün en kuvvetli muhalefeti, saha mücadeleleri ortada.
ZP Atatürkçü ve Atatürkçü sosyalist kesmin en kuvvetli muhalefeti, mülteci görüşleri de oldukça ortada.
At gözlüğü bu değil hoca, ne demek istediğini anlıyorum ama bu değil. Mevcut iktidarı da kıracak, düzgün bir yönetim istemesi suç mu? Ortalığın fokurdadığı şu devirde, parti desteklemek bana tamamen ilkelerden taviz, intihar geliyor.
Yeni konular
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-