Anlamıyolar muhalefeti eleştirince AKP'li ilan ediliyoruz kılıcdaroğlu başa geldi diye eleştirmeden onu desteklemememizi isteyip karsı cıkınca AKP'li ilan eden arkadaşlar var.

Evet olmuyor. Ama bu durumda AKP ve Kılıçdaroğluna ses çıkarmak, tepki göstermek yerine Özgür Özel'e "sen kürt dedin iyi oldu bu hukuksuzluğun olması" demek sizi öyle yapar.

Son düzenleme:
Anlamıyolar muhalefeti eleştirince AKP'li ilan ediliyoruz kılıcdaroğlu başa geldi diye eleştirmeden onu desteklemememizi isteyip karsı cıkınca AKP'li ilan eden arkadaşlar var.
Seni AKP'li ilan etmedik, ben sana: Sen muhalifsen ben de AKP'liyim dedim. Kendini muhalif olarak görüyor olabilirsin ama muhalif olmadığından haberin yok.

Fazla partici olmaktan bunlar. Bu zehir diğer tarafta da var. Birbirlerini Saadet'çi, hatta hatta fetöcü ilan ediyorlar.
Fazla particilikten ziyade K.K.'nın getirdiği buhranın da etkisi var.

Ne Özgür'ü severim ne de Türkiye'deki herhangi bir siyasiyi. Ama bu Kemal denen kripto iktidar yanlısı şahıstan nefretim hepsinin önüne geçer. Aldığı mağlubiyetlerin sayısı saymakla bitmez. Son seçimlerde eski iktidarcılara beşer onar vekil dağıtması ayrı bir cabası zaten. Bu ülkeden bir yol olmaz dostlar, boşuna kendinizi paralamayın.

Sözlere bak, Atatürk RP yapıyor herhalde. Hard RP. :rofl:

1779387169597.webp