Selam, bir hafta kadar il dışında olmam gerekiyor. Bu süreçte el konsolum olmadığı için Razer Kishi + telefon veya MacBook + Gamepad ile GFN denemek istedim. Öneriniz var mı? 1 aylık 600 TL olan Performance paketinde HDD mi var hala?

1779552170379.webp

HDD yok artık. Oyunlar hızlı açılıyor. Kısa süreliğine performans paketi yeter bence. En son Kasım ayında yıllık performans paketi almıştım hala oynuyorum. Ekstrem ayarda 40-45 FPS'de FH6 falan oynayabiliyorum yani sıkıntı yok.

@Elma ısıran, teşekkür ederim. 1 aylık Performance alacağım. Mobil internetle nasıl bu arada?
Eğer 5G'nin tam çektiği bir yerdeysen mobil internetle de oynarsın ama sinyal düşükse gecikmen artabilir... Ayar olarak 1080p, 15 Mbps bitrate tavsiye ederim mobil internet için. Eğer her şey iyi gidiyorsa 20-25 Mbps'leri de deneyebilirsin.

@Elma ısıran, 100 GB var mobilde. Birkaç gün belki denerim. Sorun yok paketle ilgili. Ek olarak sabit Wi-Fi da olacaktır, ikisini de denerim.

Deneyelim bakalım. Teşekkürler.

1779553277326.webp

Bana şu an oyun indirtiyor GFN. Şimdiden eksi puan. :D

iOS + Kishi ile denemek için açtım. Öncelikle hala uygulama yok, şaşırtıcı. Komik hatta ama muhtemelen yasal sebeplerden dolayı. Görüntü olarak OK, fena değil. Gecikme İstanbul'da 45 Mbps Wi-Fi ile gayet iyi. Tabi dışarıda nasıl olacak göreceğiz. Safari'den açınca seste ciddi gecikme olurken aynı cihazda Chrome'dan açınca bu gecikme minimal seviyeye iniyor. Gariplik 2. Bir de oyun 1024x768 gibi bir çözünürlükte başlıyor. Ayarlamama rağmen kapat-aç gidiyor ama sanırım bunun için de bir ayar varmış. Yuh artık. :D :D Sistem komedi gibi çalışsa da çalışıyor bir şekilde. Bakalım 10 gün sonra tam deneyim paylaşırım.

Son düzenleme:
Ben 2 dönem indirimli yıllık "GFN Performance" paketi kullandım ve kullandığım süre boyunca hiçbir sorun da yaşamadım. En azından beni tatmin etmeyi başarmıştı. Fakat yeni bir bilgisayar alınca, üyeliğim bitince tekrar yenileme gereği duymadım.