Shein üzerinden yaptığım 2 alışveriş de Pal Express denen bu firma ile geliyor. Ancak ne firmanın internet sitesini açabiliyorum (kapalı ve antivirüs uyarısı var) ne de harici sitelerde kargo kodumu paylaşınca bir bilgi görebiliyorum. Shein üzerinden son güncelleme 5 Aralık'ta 'Uçak varış havaalanına varır.' şeklinde yapılmış. Ürünün Türkiye'ye vardığını düşünüyorum bu yüzden ancak herhangi bir güncelleme yapılmaması ve kargo koduyla bilgi elde edememem canımı sıktı. İnternette de bu konuyu araştırınca sadece bol bol şikayet çıkıyor karşımıza, hepsinde de ortak sıkıntı muhatap yok, bilgi güncellemesi yok.

Yapabileceğimiz bir şey var mı beklemek harici? Gümrükte 5 gün beklemesinin normal olduğunu da sanmıyorum ürünlerin. Ücret sınırını geçmememi bırakın, ürün (paket değil bakın) sayısını bile geçmedim. Sadece 5 ayrı ürün 2 paket şeklinde aldım ve aralıktaki tek yurt dışı alışverişim de bu.

@v3rtecc
Hocam farklı hesaplardan çok fazla alışveriş yaptığınızı demiştiniz, benzer bir sıkıntıya denk geldiniz mi ya da sorun yaşattı mı kargo firması hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pal Express'ten sadece 1 ürün geldi o da sorun yaşatmadı. Aynı şekil kargo bilgileri hakkında bilgiye ulaşılamıyor. Sadece SHEIN üzerinden ne olduğu belirsiz hareketler var o kadar. Kısacası ulaşılamıyor.