Detaylar
Kim cevapladı?Wexiar
Uzman
Hocam 3500'e falan var sarı sitede. Ben 3000'e, fan bakımı falan da lazım diye 2700'e kadar inerim diye düşünüyorum.
Hocam o fiyattalar evet ama o kartlar hem satılmıyor hem de değerleri o değil ki zaten. 1660 Super'e 5 bin yazmanın ne anlamı var mesela zibilyon tane ilan gördüm3800 ve ya 4000 den koy. Büyük ihtimalle 3k falan teklif ederler. 3400-3200 arasına gider. Gtx 1000 serisi kartlar bile bu fiyattayken Rx 580 fiyatına ilana koymayın.
Evet, değerleri kesinlikle bu değildir. Satılmıyor demeniz çok da doğru değil. Zaten ürüne bakan, favorileyen kişi sayısından belli oluyor. Maalesef piyasa bizi bu duruma iteliyor. Paramız hep değer kaybettiğinden önlem almak durumununda kalıyoruz. Saçma sapan kullanılmış ürünleri haketmediği fiyata koyuyoruz.Hocam o fiyattalar evet ama o kartlar hem satılmıyor hem de değerleri o değil ki zaten.
Ah be hocam keşke inseler... 7-8 aydır Ankara piyasasını sürekli kontrol ediyorum, kartın değeri arttıkça kimse bi yerine takmıyor afedersin.Hocam 3500'e falan var sarı sitede. Ben 3000'e, fan bakımı falan da lazım diye 2700'e kadar inerim diye düşünüyorum.
5 bin pahalı tabi. Ne kastettiğinizi anladım. Arkadaşın yerinde olsam 3k'ya birine bırakırdım zaten RTX kart almak varken benim kartımı alacaklar... İşte herkes kartın degerini bilmiyor, abartıyor, araştırma yapmıyor, kazıklıyor.1660 Super'e 5 bin yazmanın ne anlamı var mesela zibilyon tane ilan gördüm![]()
Başta "ölücü"den kastım buydu. alış 3000, satış 5000.Hocam 3500'e falan var sarı sitede. Ben 3000'e, fan bakımı falan da lazım diye 2700'e kadar inerim diye düşünüyorum.
Hocam o fiyattalar evet ama o kartlar hem satılmıyor hem de değerleri o değil ki zaten. 1660 Super'e 5 bin yazmanın ne anlamı var mesela zibilyon tane ilan gördüm![]()
2700 çok ucuza kaçar kimse o fiyattan satmıyor çünkü.