vexovoid

Becerikli
XT'cilerin linçine hazır mıyız :)

İstedikleri gibi linçleyebilirler ancak durum ortada. Evet, RTX 5000 serisinde de ufak tefek sorunlar var ancak RX 9070 XT'de yaşanan sorunlar bu sıralar bir hayli arttı.

İsteyen kabul eder isteyen kabul etmez ancak NVIDIA yazılım sürücü olarak hala AMD'den daha başarılı. AMD'nin üst seviye kart üretmeyi bırakması da üst seviyede rekabet edemediğinin kanıtı.

Selam.
9070XT almayı planlıyordum fakat aklımdaki 2 model 38-40 bin bandında gezdiğinden şunu gözüme kestirdim, Reddit'de yorumlara baktım kötü bir yorum göremedim. Performansı için de iyi demişler. Sıcaklık değerleri de fena değil, ne dersiniz bu fiyata iyi gibi geldi.
Fiyatının GPU'su. Aşırı üst düzey bir şey beklemeyin.
Şunu belirteyim: Gainward ve Palit'in modellerinde, isminde "S" ibaresi olanları almayın. En temelinde VP yok. Fiyatlarını asla haketmiyorlar.

İncehesap Gaming Gecesi'ni takip edin. 38-43 bin arasına Colorful iGame'de düşüyor.

Linçleyecek biri varsa AMD fan boy'dur zaten. 🤣

9070XT, 5070 ile 5070TI arası bir kart.
Forumlarda ağzımızı açamıyoruz korkumuzdan. Önce fiyat performans diyerek başladılar. Sonra 5070 rakibi dediler. Sonra 5070Ti rakibi dediler. Geçen sefer 5080 dedi birileri dayanamadım müdahele ettim. Aradaki fark yüzde 20 ancak fiyat farkı neredeyse iki katı o yüzden 9070XT diyor. Hala kas gücü hesaplanan zamanlarda kafalar. Ya da öyle bakmak istiyorlar olaya. 9070XT'nin Ray Tracing performansının 5070 ile aynı olduğuna inananlar var. Kafayı yersin.

Fiyatının GPU'su. Aşırı üst düzey bir şey beklemeyin.
Şunu belirteyim: Gainward ve Palit'in modellerinde, isminde "S" ibaresi olanları almayın. En temelinde VP yok. Fiyatlarını asla haketmiyorlar.

İncehesap Gaming Gecesi'ni takip edin. 38-43 bin arasına Colorful iGame'de düşüyor.
bahsettiğimiz model bu demi?

Forumlarda ağzımızı açamıyoruz korkumuzdan. Önce fiyat performans diyerek başladılar. Sonra 5070 rakibi dediler. Sonra 5070Ti rakibi dediler. Geçen sefer 5080 dedi birileri dayanamadım müdahele ettim. Aradaki fark yüzde 20 ancak fiyat farkı neredeyse iki katı o yüzden 9070XT diyor. Hala kas gücü hesaplanan zamanlarda kafalar. Ya da öyle bakmak istiyorlar olaya. 9070XT'nin Ray Tracing performansının 5070 ile aynı olduğuna inananlar var. Kafayı yersin.
Katılıyorum.

Tamam 9070XT aldığı son güncelleme ile 5070'i geçiyor. İş konusunda denkler.

Ama 5070'i geçti diye de 5070TI'ın rakibi olmadı, olamazda.
Saf kas gücünde ne kadar denk olurlarsa olsunlar artık saf kas gücünün bir geçerliliği kalmadı.
NVIDIA bize bunu fazlasıyla gösterdi.

RT ve PT konusuna hiç girmeyelim AMD tarafında. 🤣🤣

Bana göre F/P bir ürünü ilahlaştırmanın hiçbir anlamı yok.

Ta kendisi.

Üstte özellikle ayırdığım "S" modelleri garici hangisini alırsanız alın sizi tatmin eder. Karşılığını alırsınız yani.