Detaylar
Kim cevapladı?Hocam sizin ekran kartında da parazit gibi ince bir ses geliyor mu? İlk aldığımda yoktu sonradan olduBende aynı kartı kullanıyorum AAA oyunlarda 83 derece gördüğüm oluyor.
Hui
Uzman
Hocam sizin ekran kartında da parazit gibi ince bir ses geliyor mu? İlk aldığımda yoktu sonradan oldu
Web'de sayfayı farenin tekeri ile kaydırırken geliyor. coil whine sesi ve sıkıntı teşkil etmez.
Aynısı bende de var hocam ekran kartının kronik sorunu sanırımWeb'de sayfayı farenin tekeri ile kaydırırken geliyor. coil whine sesi ve sıkıntı teşkil etmez.
İnternette baya araştırdım ancak çözüm göremedim. Voltu düşürmeyi tavsiye eden oldu ancak daha kötü olur diye ona cesaret edemiyorum.Web'de sayfayı farenin tekeri ile kaydırırken geliyor. coil whine sesi ve sıkıntı teşkil etmez.
Hui
Uzman
Aynısı bende de var hocam ekran kartının kronik sorunu sanırım
İnternette baya araştırdım ancak çözüm göremedim. Voltu düşürmeyi tavsiye eden oldu ancak daha kötü olur diye ona cesaret edemiyorum.
Zararı yok takma hiç.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Bu sıcaklıkların zararı olmaz. İnfinity 3 modellerinin rezil modeller olduğunu var sayarsak normal sayılır.
(Şahsi algılama. Kendini halt sanan içerik üreticilerin "bakin 3 fanli kullandık" diyerek şu kartı övmesine bileniyorum. Her bu modelle karşılaştığımda kötü bir model olduğunu ondan dolayı vurguluyorum.)
(Şahsi algılama. Kendini halt sanan içerik üreticilerin "bakin 3 fanli kullandık" diyerek şu kartı övmesine bileniyorum. Her bu modelle karşılaştığımda kötü bir model olduğunu ondan dolayı vurguluyorum.)
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-