- Makaleler
- 50
Hocam Kastamonu da yaşıyorum imkanlar kısıtlı 9k diyip 2k elden vericemRTX 3070 Ti kullanmıştım aynı model genel olarak memnundum ama bu kartlarda termal pad sıkıntısı var. Memory sıcaklığı afaik seviyelere çıkıyor ve kart 8 GB VRAM'e sahip olduğunu da unutmamak gerekiyor. 10K para edecek bir kart değil. O paraya RTX 3080 zorlasan düşüyor.
Hocam değişdiricek durumum yok şuanlık@17702, hocam GPU ile birlikte PSU'yu da degistirmeni tavsiye ederim zira bu denli ekran kartlari icin iyi bir guc kaynagi kullanmazsan basin agriyabilir.
Hocam içi hiç açılmamış alırsam eğer bilgisayarcıma komple bakım yaptırıcamMemory sıcaklığı için aynı kartta termal macunu termal pad ile Memory kısmının tam arasına sürüp sonrasında kartı kapatmıştım ve sıcaklık en az 15 derece düşmüştü. 100 derece Memory sıcaklığından bu sayede 83 dereceye kadar düştüğümü belirteyim.
Hocam kasa şu@17702, hocam GPU ile birlikte PSU'yu da degistirmeni tavsiye ederim zira bu denli ekran kartlari icin iyi bir guc kaynagi kullanmazsan basin agriyabilir.
Hocam alırsam komple bakım yaptırıcamBende tuf 3070ti var ısı gerçekten yüksek bu kartlarda, hatta garantisi bitince pad ve macun yeniledim pek değişmedi, gpu değilde memory çok ısınıyor bazı videolar vardı pad yerine bakır plaka kullanıyorlardı.