swean

Başarılı
Palit RTX 3090 Gaming Pro OC modelini kullanmaktayım. Termal macun ve Termal Padleri değiştirdim, değiştirdikten sonra değerler daha da yükseldi. Aşırı ısındığı için full kasma sorunu yaşıyorum. Bir türlü çözemedim, güzel çözüm arayışındayım. Sıfırdan macunları, termal padleri tekrar değiştireceğim. Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir bilene yaptırın ziyan olmayı hak etmeyen bir kart 3090.

Kendim yapmadım bilgisayarcıya yaptırdım daha beter oldu.

Hangi marka model ped ve macun kullandınız? Dereceler değiştirmeden önce nasıldı şimdi kaç? Bloku tam oturttuğunuza emin misiniz?

Hemen söyleyeyim hocam, Pullsar İce Dragon termal pad, Arctic MX-6 macun kullandım bloğun tam oturduğuna eminim.

Palit RTX 3090 Gaming Pro OC modelini kullanmaktayım. Termal macun ve Termal Padleri değiştirdim, değiştirdikten sonra değerler daha da yükseldi. Aşırı ısındığı için full kasma sorunu yaşıyorum. Bir türlü çözemedim, güzel çözüm arayışındayım. Sıfırdan macunları, termal padleri tekrar değiştireceğim. Önerilerinize açığım.
OCTT 3D Adaptive Extreme testi yapıp atar mısın? RPM değeride gözüksün.

Bende de eskiden Palit Game rock vardı. İç tasarımı berbat diye satmıştım. Orta kısımda ince demir vardı. Çok hassas yapmışlar milim pad büyükse kart çıldırıyordu. Özellikle hotspot. Sonra satıp ASUS olanı aldım.

Orijinal ölçülerinde termal ped sipariş edip kendiniz yapın. Ben değişimini yaptım aynı kartın zamanında. Bu konumu okuyabilirsiniz:

Bende de eskiden Palit Game rock vardı. İç tasarımı berbat diye satmıştım. Orta kısımda ince demir vardı. Çok hassas yapmışlar milim pad büyükse kart çıldırıyordu. Özellikle hotspot. Sonra satıp ASUS olanı aldım.

Bir çok kart o şekilde. Kalın ped takılırsa die ile blok düzgün temas edemez. O ölçüler zevkine konulmadı.

Orijinal ölçülerinde termal ped sipariş edip kendiniz yapın. Ben değişimini yaptım aynı kartın zamanında. Bu konumu okuyabilirsiniz:

Birçok kart o şekilde. Kalın ped takılırsa die ile blok düzgün temas edemez. O ölçüler zevkine konulmadı.

ASUS öyle değil işte ortada bir blok yok. Gayet güzel tasarımı var.