Palit RTX 3090'da termal macun ve pad değişimi sonrası sıcaklıklar arttı

Ancak GameRock'un özellikle VRAM sıcaklıkları olarak da ROG STRIX'e göre daha düşük. 3090 GameRock ile oto fan ayarıyla 65 derece 4K FurMark alıyordum.

Palit GameRock vardı ama ASUS bambaşka hız aşırtma olarak özellikle. Çok yüksek saat hızlarına çıkıyor. Padleri değiştirmiştim. Cyberpunk'da 82 maksimum görüyor.

Palit GameRock vardı ama ASUS bambaşka hız aşırtma olarak özellikle. Çok yüksek saat hızlarına çıkıyor. Padleri değiştirmiştim. Cyberpunk'da 82 maksimum görüyor.

Eki Görüntüle 173160

Hiç hız aşırtma denemedim ancak iç yapı kalitesi bir ROG kadar iyi Gamerock'un da beslemeleri vs. onun dışında Samsung bellekler kullanılıyordu elimdekinde.

Hiç hız aşırtma denemedim ancak iç yapı kalitesi bir ROG kadar iyi GameRock'un da beslemeleri vs. onun dışında Samsung bellekler kullanılıyordu elimdekinde.

O konuda şanslıymışsınız. Hız aşırtmayı kendim yapmıyorum herhangi bir şey kurmadım. Kendi kendine yapıyor. Termal bakımını çok iyi yaptığım için yüksek hızları görüyor. Maalesef Palit GameRock içini açtığım için biliyorum çok kötü iç tasarımı çok büyük sorunlar yaşadım. Sonra satıp ASUS'a geçtim öncesinde çok araştırdım.

6 dakika da FurMark yaptım. Tabii havalar da sıcak.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-13 142340.webp
    1,8 MB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…