AMD kötü demedim zaten, kendim de AMD kullanıyorum. Kartımın güç tüketimi düşük olduğundan mıdır nedir bi' kere hata aldım sadece. Daha güçlü kartlar kullanıp BF1 tarzı ekran kartı yiyen oyunlarda sürekli hata aldığını söyleyen arkadaşlarım var.

Yeni kart alma evresinde olduğum için bu kadar anlattım. Ucuza kaçıp bol VRAM'li AMD kart alabilirim, ya da daha pahalıya 4060Ti alabilirim. Klasik ekran kartı ikilemi işte, fiyatlar tuzlu olunca insan daha çok düşünüyor🥲

AMD kötü demedim zaten, kendim de AMD kullanıyorum. Kartımın güç tüketimi düşük olduğundan mıdır nedir bi' kere hata aldım sadece. Daha güçlü kartlar kullanıp BF1 tarzı ekran kartı yiyen oyunlarda sürekli hata aldığını söyleyen arkadaşlarım var.

Yeni kart alma evresinde olduğum için bu kadar anlattım. Ucuza kaçıp bol VRAM'li AMD kart alabilirim, ya da daha pahalıya 4060 Ti alabilirim. Klasik ekran kartı ikilemi işte, fiyatlar tuzlu olunca insan daha çok düşünüyor🥲

Bütçe nedir ekran kartı için?

3090 biraz daha güçlü kas gücü olarak, VRAM ve DLSS'de cabası. Ancak attığınız ilanlar eski. Yüksek ihtimal satıştan kaltı, ben 18000TL'ye buldum en ucuz güncel ilanlı.