Elektronik Palit RTX 4060 Ti 16 GB 16.899,24 TL

AMD güzel lan!

AMD kötü demedim zaten, kendim de AMD kullanıyorum. Kartımın güç tüketimi düşük olduğundan mıdır nedir bi' kere hata aldım sadece. Daha güçlü kartlar kullanıp BF1 tarzı ekran kartı yiyen oyunlarda sürekli hata aldığını söyleyen arkadaşlarım var.

Yeni kart alma evresinde olduğum için bu kadar anlattım. Ucuza kaçıp bol VRAM'li AMD kart alabilirim, ya da daha pahalıya 4060Ti alabilirim. Klasik ekran kartı ikilemi işte, fiyatlar tuzlu olunca insan daha çok düşünüyor

Bütçe nedir ekran kartı için?

İkinci ele de yönelinebilir aslında. 4060 Ti yerine ikinci el 3090. PSU uygunsa elbette.

Satış konusundaki iki karta bakıyorum, halihazırda pazarlık halindeyiz mr. Baltaş ile.

14K'lık 4060 Ti'dan bahsediyorasanız ben olsam almazdım. İkinci el RX 6900 XT alırdım 12K bandında.

3090 biraz daha güçlü kas gücü olarak, VRAM ve DLSS'de cabası. Ancak attığınız ilanlar eski. Yüksek ihtimal satıştan kaltı, ben 18000TL'ye buldum en ucuz güncel ilanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…