Anlık en ucuz 5070 konumunda. RX 9070 XT istemeyen arkadaşlar tercih edebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Yılların markası. Köklü ve sağlam bir üreticidir, modeline göre tercih edilebilir. Tıpkı bu model gibi.Palit iyi bir marka mı? Nasıldır? Tercih edilir mi?
Yıllardır sektördeler. 88 yılında kurulan Tayvan merkezli bir şirket. (Fabrikaları Çin'de.)Palit iyi bir marka mı? Nasıldır? Tercih edilir mi?
Bir alt markası "Gainward"dır.
Bağımsız olarak şunu belirtmem lazım şirkettekilerin bazı kartlara verdiği isimlere çalışmaları gerek.
@michaelscofield 'ın linkini bıraktığı model de fiyatının GPU'su. Üst düzey bir performans beklemeyin.
Windforce (Traktör), Ventus (Uçak) modellerinden daha iyi açıkçası.
Diğer markalara kıyasla fiyat avantajıda mevcut.
Daha ne olsun.
yunusalp99
Becerikli
Sinerji yerine 500 lira daha verip Amazon'dan alınabilir 29000'e Sinerji sattığı ürünün arkasında durmuyor ne yazık ki.
5060 Ti 16 GB Infinity modelini kullandım şahsen çok memnun kaldım. Xx model 5070'e 33 34 verecegıne 28.5 29 gibi fiyatlar daha mantıklı paran cebinde kalır. Başka bir parçaya uprade yaparsın. Yurtdışındada fazlasıyla talep gören modeller.
Palit iyi bir marka mı? Nasıldır? Tercih edilir mi?
Palit iyi bir marka mı? Nasıldır? Tercih edilir mi?
5060 Ti 16 GB Infinity modelini kullandım şahsen çok memnun kaldım. Xx model 5070'e 33 34 verecegıne 28.5 29 gibi fiyatlar daha mantıklı paran cebinde kalır. Başka bir parçaya uprade yaparsın. Yurtdışındada fazlasıyla talep gören modeller.
27ye sarı siteden kapalı kutusunu aldım faturalı gayet iyi tavsiye ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-