Palit RTX 5080 GamingPro vs INNO3D X3 RTX 5080

Hocam ekran kartı dışında diğer tüm parçaları satın aldım. Kasa fiyatı değişmiş ben web indirimle 5600 TL’ye almıştım birkaç gün önce vatandan. Ağırlıklı sadece hikayeli oyun oynadığım için darboğaz yapmayacağını düşünerek şimdilik 7800x3d ile başlayıp ilerleyen süreçte gerekirse upgrade ederim diye düşündüm. PNY ile ilerlemek mantıklı duruyor. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Diğer sorunuza istinaden ağırlıklı olarak hikayeli oyun, ve yazılım için kullanacağım. (LLM vb yapay zeka araçları dahil olmak üzere)

PNY 5080 gelince test konusu açarsanız çok yararlı olur. Test bulması zor bir model.
15dk furmark, oynadığınız oyundaki sıcaklık değerleri vb. @Şişman Adam ın bu tarz bir testi var.

Selamlar hocam, sistemi kuralı birkaç gün oluyor ancak yazmaya yeni fırsat bulabildim. Sıcaklık ve performans değerleri vs. normal gibi geldi CPU ve GPU stres testlerinin sonucunda. Buraya da paylaşayım müsait olduğumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…