urn4ga

Uzman
Selamlar, normalde HP S1500 kablosuz ve Gamepower İcarus kullanıyordum. Fakat ikisi de art arda bozulunca 2 ayrı fare yerine tek bir fare alıp rahat etmek istedim. Aradığım özellikler kütüphanede kullanabilmek için sessiz olması, oyun oynayabilmek için gecikmesinin düşük olması. Işık vs olabilir hoş görünsün istiyorum. Orta parmağın ucundan bileğe elim 20cm. Avucumun içi de 9-10 cm. Palm ve fingertip olarak kullanıyorum genelde fareyi. Fare piyasası ne durumda bilmiyorum ama fiyat performansı güzel biraz uygun fiyatlı bir fare olmasını istiyorum.

Bunu birkaç kişi daha önerdi, Pro maxine göre daha mı mantıklı? Bir de elime oturmaz gibi duruyor bu sanki. Böyle uzun ince fareler kullandım ama sol tarafında başparmağımı koyacak alan yok bunlarda şekil dolayısıyla. Anlatabilmişimdir umarım. Biraz daha büyük duran bir fare istiyorum.

O zaman buna bakabilirsiniz https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-darmoshark-m3-bluetooth-oyuncu-fiyati,416304562.html

Ne farkı oluyor peki dongle olduğunda? Bir de bu farenin sessiz olduğuna dair bir ibare göremedim nereden görebilirim?

Hocam pardon 4K modelinde 4K dongle çıkıyormuş bu modelde normal USB dongle çıkıyormuş ses olarak da inceleme videolarına bakabilirsin ama fazla sessiz olduğu söylenemez.