Arkadaşlar merhaba, bir dükkanın sitesinde kadife kumaş baggy pantolon indirime girmiş. 400 TL'den satıyorlar. Almak istiyorum ancak başka markalara bakarken kafam karıştı. Benim çoğu pijamam veya pantolonum S beden. Ancak başka bir sitede 28-29-30-31-32 gibi beden numaraları vardı. Sanırım 27-28 numaralar bana uyuyordu ancak doğru ölçtüğümden emin olamadım. Bunları neye göre ölçüyorlar?
Detaylar
Kim cevapladı?Boyner vb. bir yere git, hepsini al, dene kabinde. Ben öyle öğrenmiştim, 
- Makaleler
- 51
Kalip markadan markaya cok degisiyor. Hatta ayni markada bile degisebiliyor. Mesela Mavi'den chino alirken 36-34 aliyorum ama kot alirken 34-34 aliyorum.
Jean yani kot pantolon ile.
E tamam normali o zaten, kot ve chino pantolon bedeni biri birini tutmaz.
Bu tablo işine yarayabilir. @Jack İşte
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam.Jean yani kot pantolon ile.
Eki Görüntüle 278762
Sanırım harbiden öyle yapacağım, ilk kez internetten denemeden aldım ve endişeliyim bayaBoyner vb. bir yere git, hepsini al, dene kabinde. Ben öyle öğrenmiştim,![]()
- Makaleler
- 51
Her markada bu şekil işlemiyor. Genel konuştum zaten.Jean yani kot pantolon ile.
Eki Görüntüle 278762
Çok değişir mi hocam? Şimdi farklı iki siteden S beden pantolon aldım, biri keten biri kadife. Hani biri xxxlarge gibi olmaz değil mi üstüme?Her markada bu şekil işlemiyor. Genel konuştum zaten.
- Makaleler
- 51
Kadife pantolonlar genelde biraz kalın kumaş olduğu için beden konusunda değişebiliyor, denemek gerek. İade edersin, n'olcakÇok değişir mi hocam? Şimdi farklı iki siteden S beden pantolon aldım, biri keten biri kadife. Hani biri xxxlarge gibi olmaz değil mi üstüme?
Arkadaşlar merhaba, bir tane triko, bir tane kadife, bir tane de keten pantolon aldım. Normalde hiç kadife giymediğimden yapısını çok bilmiyorum. Çok ciddi duran veya sert yapılı bir şey mi kadife? Daha rahat arkadaşlarımla buluşurken giymek için almıştım ancak daha ciddi duruyorsa farklı yerlerde giyerim. Linkini aşağı bıraktım.
www.loomanswear.com
Kadife Kumaş Baggy Kalıp Pantolon Kahverengi | Loomans Wear - Pantolon Koleksiyonu
Loomanswear erkek pantolon koleksiyonunda boyfriend ve baggy kesim kumaş pantolonlardan buz mavi kot, keten ve gabardin seçeneklerine kadar geniş renk ve kumaş yelpazesiyle stilinizi tamamlayın. Şimdi indirim fırsatlarıyla S‑XL beden aralığında keşfedin!
Son düzenleme: