Papa Johns mu, PizzaLazza mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Syntax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 98

Syntax 121

Bilgin
Papa John's büyük boy pizza indirimle 350 TL oluyor, Pizza Lazza'da ise 2 orta boy + 1 L Pepsi 450 TL. Sizce doyuruculuk ve lezzet ele alındığında hangisi tercih edilmeli?

Haberim olmadan bozmadilarsa burasi kesinlikle Papa Johns, soslari da bayagi guzel. PizzaLazza'yi genellikle fiyati icin tercih ediyorum edersem, lezzeti inanilmaz bir sey degil yoksa.

Doyuruculuk ve fiyat-performans açısından Pizza Lazza'nın 2 orta boy pizza ve 1 L Pepsi kampanyası (450 TL) daha avantajlı görünürken, malzeme kalitesi ve lezzet önceliğiniz ise Papa John's büyük boy pizza seçeneği (350 TL) öne çıkıyor.

Papa John's büyük pizza da doyurur diye düşünüyorum. Eğer bariz lezzet farkı varsa, daha çok doyacağım diye lezzetten de kısmak istemiyorum.

Papa John's tercih ettim. İndirim devam ederse başka zaman PizzaLazza denerim.

Son düzenleme:
Papa John's büyük boy pizza indirimle 350 TL oluyor, pizza Lazza'da ise 2 orta boy + 1 l PeP'si 450 TL. Sizce doyuruculuk ve lezzet ele alındığında hangisi tercih edilmeli?

Papa johns daha iyi bu ikisi arasından. Lakin bence ev yapımı pizzayı hiçbiri geçemez.

Papa johns daha iyi bu ikisi arasından. Lakin bence ev yapımı pizzayı hiçbiri geçemez.

Teşekkürler, normalde pek dışarıdan yiyen birisi değilim zaten fakat şu an tava dışı bir şey yok mutfakta . Bu hafta sonu eşya ve malzeme aldıktan sonra denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…