O iş uzun aynı olay ininal'ın başına da geldi. Oraya para yatıranlar hala daha parasını geri çekebilmiş değil. Parayı çekene kadar zaten enflasyondan eriyecek. O yüzden olabildiğince hızlı çekmek önemli. Kayyum atandıktan sonra uygulamanın kapanacağını düşünüyorum ayriyeten, bu benim düşüncem.Neden ki, kayyum atanacak ve normal şekilde devam edecek.
Detaylar
Kim cevapladı?O iş uzun aynı olay Ininal'ın başına da geldi. Oraya para yatıranlar hala daha parasını geri çekebilmiş değil. Parayı çekene kadar zaten enflasyondan eriyecek. O yüzden olabildiğince hızlı çekmek önemli. Kayyum atandıktan sonra uygulamanın kapanacağını düşünüyorum ayrıyeten, bu benim düşüncem.
Hocam yatırım hesabından nasıl çekeceğim
Rauf
Uzman
Benim kartta mı sorun var? İlk Akbank ardından iş bankasası, vakıfbank ve yapı kredi denedim. Hepsinde bankanız reddedildi uyarısı aldım.Fiziki kartı olan varsa acil olarak parasını çeksin derim, akbanktan çekiliyor.
Ben uygulamaya girebiliyorum, uygulamaya girip karta atmayı dene. Papara kart ile de bankamatikten çek.
Fiziki kartınız kullanıma açık mı, limiti var mı? Kullanıma kapalıysa bu uyarıyı veriyor genelde.Benim kartta mı sorun var? İlk Akbank ardından iş bankasası, vakıfbank ve yapı kredi denedim. Hepsinde bankanız reddedildi uyarısı aldım.
Ben uygulamaya girebiliyorum, uygulamaya girip karta atmayı dene. Papara kart ile de bankamatikten çek.
Fiziki kartınız kullanıma açık mı, limiti var mı? Kullanıma kapalıysa bu uyarıyı veriyor genelde.
Maalesef atılmıyor yatırım hesabından ana hesaba.
Michael Scofield
Uzman
S
Sanmam, çünkü Papara ininalden daha çok üne sahip 3 ay gibi bir süre açılmaz ise ülkenin %30'u pişman olur.
O iş uzun aynı olay Ininal'ın başına da geldi. Oraya para yatıranlar hala daha parasını geri çekebilmiş değil. Parayı çekene kadar zaten enflasyondan eriyecek. O yüzden olabildiğince hızlı çekmek önemli. Kayyum atandıktan sonra uygulamanın kapanacağını düşünüyorum ayrıyeten, bu benim düşüncem.
Sanmam, çünkü Papara ininalden daha çok üne sahip 3 ay gibi bir süre açılmaz ise ülkenin %30'u pişman olur.
Yeni konular
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
-
-