Merhabalar, ben Papara almayı düşünüyorum. Sizce kartı almalı mıyım? Kartı çoğunlukla internette alışveriş yapmak için kullanacağım, tabii ki dışarıda da kullanmayı planlıyorum. Papara dışında başka kartlar da var mıdır? Daha iyi bir alternatif önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Damreann
Uzman
Papara alınır, ben şahsen memnunum. Banka hesabınızdan para aktarabiliyorsunuz, kendi fiziksel kartınızı da tasarlayabiliyorsunuz. Uygulama içerisinden birçok artısı da var zaten. Alternatifler hakkında pek bir fikrim yok ama Tosla, Paycell var; onlar Papara kadar bence kullanışlı değil. Diğer alternatif uygulamalar hakkında fikrim yok.
Alınır kesinlikle. IBAN bile geldi şu an tek rakibi sayılabilecek kart Tosla yine de Tosla'dan 1-2 gömlek üstün.
Tosla'yı 2022'de kullanmayı bıraktım, en son 2024'ün sonlarında tekrar bir şans vermiştim ama o kadar leş ve iğrençti ki paramı bile zor kurtardım oradan.
Tosla'yı 2022'de kullanmayı bıraktım, en son 2024'ün sonlarında tekrar bir şans vermiştim ama o kadar leş ve iğrençti ki paramı bile zor kurtardım oradan.
Ben baştan beri Papara kullanıyordum. Zamanında Zula'da hediye veriyor diye Tosla almıştım gerçekten vasat bir şeydi. Tek avantajı bütün bankamatiklerde ücretsiz para yatırma mevzusu Papara'da sadece Akbank atmlerinde ücretsiz yatırabiliyoruz ama evime yakın Akbank şubesi olduğu için çok dert değil bana. Olmasa bile zaten 2 küsur lira kesiyor çok büyük bir meblağ değil.
Ben baştan beri Papara kullanıyordum. Zamanında Zula'da hediye veriyor diye Tosla almıştım gerçekten vasat bir şeydi. Tek avantajı bütün bankamatiklerde ücretsiz para yatırma mevzusu Papara'da sadece Akbank atmlerinde ücretsiz yatırabiliyoruz ama evime yakın Akbank şubesi olduğu için çok dert değil bana. Olmasa bile zaten 2 küsur lira kesiyor çok büyük bir meblağ değil.
Artık Akbank ATM'leri hemen hemen her yerde bulunuyor evet. Ben eskiden her yemek vb. harcamana %5 %10 %15 sırasıyla aynı döngüde indirim yaptığı için kullanıyordum bayağı indirim yapıyordu çünkü ama şimdi hiçbir olayı kalmamış zaten yaptığın her harcamadan ekstra para kesiyor 50 kuruş falan hem de 2 TL alıyor her ay kullanmazsan da sana 3 TL haraç kesiyor bildiğin.
Papara iyi güzel de bazı kişilerin hesaplarını kapatıyor durduk yere. Bana çok fazla arkadaşım hesabımı kapattılar diye söyledi. Genelde askıya alıyorlar ama o geri açılıyor (genelde yapmasalar da) ama daha dün benim arkadaşımın hesabını kalıcı olarak kapatmışlar.Bence Papara gibi şeylere bulaşma bile. Türkiye'de bugün iyi olan yarın kötü olabilir. 3 5 kr için riske gireceğine bankanın snal kartını kullan derim.
Yeni konular
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-