Detaylar
Kim cevapladı?18 yaşın altındayım. Papara gibi istediğim zaman para çekip para yatırabileceğim harcayabileceğim bir yer arıyorum. Gerektiği zaman Papara'da olduğu gibi kartımı iptal edip yeni kartla isteyebileyim. Ne kullanabilirim?
Cashback oranları ve kullanım kolaylığından dolayı papel öneririm. Hiç kullanmadım ama Sipay'da iyi olabilir deneyebilirsiniz. Alışverişlerimin pek çoğunda papel sanal kart kullanıyorum.
Paycell olması için hattın Turkcell mi olması gerekiyor?
Ben kullanırken öyleydi ama para çok geç yatıyor önermem son çare olsunPaycell olması için hattın Turkcell mi olması gerekiyor?
Kredi kartından para yatırmaya zaten birkaç ay (1 yıl da olmuş olabilir) öncesinde kısıtlama getirilmişti hatırladığım kadarıyla.Tami ve toslada papara gibi karttan para yatırma işlevi bulamadım şimdi nays deneyeceğim
Naysta da yok o da banka kartından yatırılıyor kredi kartından yatırılmıyor.
emre259
Uzman
Papara yatırıyor sadece harcamaya ve başka paparalıya izin veriyorduKredi kartından para yatırmaya zaten birkaç ay (1 yıl da olmuş olabilir) öncesinde kısıtlama getirilmişti hatırladığım kadarıyla.
Şimdi patladı işte o da normalde paparadan yapıyordum son olaylar vb şuan karttan para yatırılmıyor.Papara yatırıyor sadece harcamaya ve başka paparalıya izin veriyordu
Yasal değil, ki @merlyn hocam da kayyım ataması sonrası o yöntemin patladığını söylemiş.Papara yatırıyor sadece harcamaya ve başka paparalıya izin veriyordu
seeraddar
Yetkin
Hayır.
Son düzenleyen: Moderatör: