cartel

Yetkin
Son olaylarda Papara'nın kapanmasıyla birlikte yeni bir alternatif bulma çabasındayım. Papel diye bir şey gördüm fakat güvenemedim. Paycell var bir de Nays var sizce en iyisi ve güveniliri hangisi aralarından?

Son olaylarda Papara'nın kapanmasıyla birlikte yeni bir alternatif bulma çabasındayım. Papel diye bir şey gördüm fakat güvenemedim. Paycell var bir de Nays var sizce en iyisi ve güveniliri hangisi aralarından?

Papel güvenilir, sahibi AKP'li kapanmaz merak etmeyin.

Tosla, Nays (18 yaş altı para gönderemez/internet alışverişi yapamaz) ve tami dışında kullanmanı önermiyorum. Bunların arkasında büyük bankalar var ve kolay kolay kapanmaz.

Oldubil kullanıyorum ben, reşit olmasanız bile hesabı limitsiz yapabiliyorsunuz. Güzel cashbackleri var. 1 senedir falan kullanıyorum memnunum.

Güzel olur ancak kısıtlamaları var ve sık sık değişiyor. Internette de o kısıtlamalar yazmıyor.

Hangi kağıtlar bilgilendirebilir misiniz?

Aklımda yok uzun zaman oldu, müşteri hizmetlerini arayıp reşit olmadan nasıl limitsiz hesap yapabilirim derseniz yardımcı olurlar. Uygulama içinde yazıyor olması lazım bir de.