Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Son olaylarda Papara'nın kapanmasıyla birlikte yeni bir alternatif bulma çabasındayım. Papel diye bir şey gördüm fakat güvenemedim. Paycell var bir de Nays var sizce en iyisi ve güveniliri hangisi aralarından?
Papel güvenilir, sahibi AKP'li kapanmaz merak etmeyin.
Ethem Efe
Üstün
Son olaylarda Papara'nın kapanmasıyla birlikte yeni bir alternatif bulma çabasındayım. Papel diye bir şey gördüm fakat güvenemedim. Paycell var bir de Nays var sizce en iyisi ve güveniliri hangisi aralarından?
Oldubil kullanıyorum ben, reşit olmasanız bile hesabı limitsiz yapabiliyorsunuz. Güzel cashbackleri var. 1 senedir falan kullanıyorum memnunum.
cartel
Yetkin
Papel güvenilir, sahibi AKP'li kapanmaz merak etmeyin.
Peki İş Bankası İlk İmzam gibi şeylere yönelmek nasıl olur?Tosla, Nays (18 yaş altı para gönderemez/internet alışverişi yapamaz) ve tami dışında kullanmanı önermiyorum. Bunların arkasında büyük bankalar var ve kolay kolay kapanmaz.
Oldubil kullanıyorum ben, reşit olmasanız bile hesabı limitsiz yapabiliyorsunuz. Güzel cashbackleri var. 1 senedir falan kullanıyorum memnunum.
Nasıl? Doğrulamama izin vermiyor.
erdym
Üstün
Peki İş Bankası ilk imzam gibi şeylere yönelmek nasıl olur?
İlk Imza'da para gönderme yok ama internet alışverişi mevcut.
Ethem Efe
Üstün
Veriliyor, birkaç kağıt var onları mail olarak göndermeniz lazım.
Peki İş Bankası İlk İmzam gibi şeylere yönelmek nasıl olur?
Güzel olur ancak kısıtlamaları var ve sık sık değişiyor. Internette de o kısıtlamalar yazmıyor.
Hangi kağıtlar bilgilendirebilir misiniz?Veriliyor, birkaç kağıt var onları mail olarak göndermeniz lazım.
Ethem Efe
Üstün
Güzel olur ancak kısıtlamaları var ve sık sık değişiyor. Internette de o kısıtlamalar yazmıyor.
Hangi kağıtlar bilgilendirebilir misiniz?
Aklımda yok uzun zaman oldu, müşteri hizmetlerini arayıp reşit olmadan nasıl limitsiz hesap yapabilirim derseniz yardımcı olurlar. Uygulama içinde yazıyor olması lazım bir de.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-