Hangi ülkede yaşadığımı gayet iyi biliyorum biraz şirket hakkında araştırma yapıp, ondan sonra buraya yorum için gelirmisin?
İnternette konuşunca istediğim her şeyi söyliyemiyorum ama şöyle bir hikaye anlatayım aramızda tatsızlık olsun istemem. Bu arada hikaye bu konudan tamamen alakasız. Ubazuba zuba muba krallığında (hayali bir krallık) paraya çökme çok yaygınmış. Ubazubalıları kınıyorum.

Ben Yapı Kredi açmıştım. Açılıyor.

Her bankada açılmıyor, bütün bankaların farklı kuralları var. Örneğin DenizBank açmıyor, Devlete bağlı olan bankalarda açtırabilir fakat promosyonları iyi değil. Arkadaş da promosyonlardan bahsettiği için böyle bir yorum yaptım.

İnternette konuşunca istediğim her şeyi söyleyemiyorum ama şöyle bir hikaye anlatayım, aramızda tatsızlık olsun dinlemem. Bu arada hikaye bu konudan tamamen alakasız. Ubazuba zuba muba krallığında (hayali bir krallık) paraya çökme çok yaygınmış. Ubazubalıları kınıyorum.

Paraya çöktüler zaten? Şirkete bağlı yatlar, arabalar ve birçok şeye el konuldu hocam. Demek istediğinizi anlıyorum ama şu an bu şirkette kullanıcıları olumsuza düşürecek hiçbir durum olamaz benim gözümde. Şirketin değerine internetten bir bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her bankada açılmıyor, bütün bankaların farklı kuralları var devlet'e bağlı olan bankalarda açtırabilir fakat promosyonları iyi değil arkadaşta promosyonlardan bahsettiği için böyle bir yorum yaptım?

Paraya çöktüler zaten? Şirkete bağlı yatlar, arabalar ve bir çok şey'e el konuldu hocam.
Tatsızlık olsun istemem demek istedim dinlemem diye düzeltmiş. He o kısım tamamlandıysa gerisini bilmiyorum.

18 yaş altı banka hesabı açamıyor. Sadece staj maaş'ını almak için staj belgesi ile açılıyor.

Açılıyor. Garanti ve vakıf katılım da hesap açtım veli ile giderek profilimde incelemesinde var.

Tavsiyem Papara ile devam etmeniz. Eğer alternatif arıyorsanız Yapı Kredi play hesabı en iyisi. Onun dışında Garanti veya Vakıf katılım kullanabilirsiniz.

Ek olarak her vatandaşın 950.000 TL'ye kadar olan parası devlet güvencesinde çökme gibi bir durum şu anda mümkün değil. Daha önce başka bankalar farklı şekilde iflas etti ama hepsinin ödemesi yapıldı TMSF aracılığıyla, endişe edilecek bir durum yok.

Açılıyor. Garanti ve vakıf katılım da hesap açtım veli ile giderek profilimde incelemesinde var.

Tavsiyem Papara ile devam etmeniz. Eğer alternatif arıyorsanız Yapı Kredi play hesabı en iyisi. Onun dışında Garanti veya Vakıf katılım kullanabilirsiniz.

Ek olarak her vatandaşın 950.000 TL'ye kadar olan parası devlet güvencesinde çökme gibi bir durum şu anda mümkün değil. Daha önce başka bankalar farklı şekilde iflas etti ama hepsinin ödemesi yapıldı TMSF aracılığıyla, endişe edilecek bir durum yok.
Yorumu tekrar düzenledim okuyabilirsiniz. Garanti özellikle açmıyor ben 18 yaş altı olarak bazı durumlar oldu ve açtırabilmiştim fakat en katı olan Garanti, her yere sordum ama açmıyor. Siz nasıl açtırdınız orasını bilemem.

Ben Garanti açmıştım, sorun olmamıştı, veli ile beraber.

Yorumu tekrar düzenledim okuyabilirsiniz. Garanti özellikle açmıyor ben 18 yaş altı olarak bazı durumlar oldu ve açtırabildim fakat en katı olan Garanti açmıyor her yere sordum ama açmıyor. Siz nasıl açtırdınız orasını bilemem.

Genelde açmıyorlar nasıl bir kural izliyorlar anlamadım fakat her yeri gezdim bana başta açmamışlardı.
Hocam bazen çalışandan çalışana değişiyor galiba. Ben açalı 2-3 sene oldu zaten. Bana açan arkadaş cidden sıra varken bilgisayardan oyun oynayan memur tiplemesiydi çok umursamadı galiba.

Garanti özellikle açmıyor ben 18 yaş altı olarak bazı durumlar oldu ve açtırabildim fakat en katı olan garanti açmıyor her yere sordum ama açmıyor. Siz nasıl açtırdınız orasını bilemem.

Her şubenin kendine göre kuralları olabilir. Bizimki direkt gidince açmıştı 10 dakikada. O yüzden kesin olarak açar veya açmaz diye bir şey yok ama Yapı Kredi'nin zaten direkt 18 yaş altı bankacılığının adı play hesabı diye geçiyor kampanyaları da fena değil gibi.

Hocam bazen çalışandan çalışana değişiyor galiba. Ben açalı 2-3 sene oldu zaten. Bana açan arkadaş cidden sıra varken bilgisayardan oyun oynayan memur tiplemesiydi çok umursamadı galiba.

Çalışan bana 5-10 yıldır çalıştığını ve en başından beri böyle olduğunu söylemişti. Şubeye göre değişiyor sanırım, benim Garanti Bankası açtırma durumum ise şöyle olmuştu, ilk başta şubeye gittik ve açamayız dediler. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım, açabilirsiniz dediler. Ardından tekrar aynı Garanti şubesine dönerek müşteri hizmetleri bana açtırabileceğimi söyledi diye anlattım. Biraz da ısrar ederek ve bana normalde açmıyoruz, açmamız yasak fakat sizi mağdur etmemek amacıyla şube müdürünün izniyle açacaklarını anlattılar ve açtılar. Tabii denemekte fayda var fakat konu sahibinin bankalarla pek arası yok sanırım. Dijital cüzdandan devam etmek istiyor.