Papara fotoğrafsız kimlik ile hesap doğrulama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 426
  • Etiketler Etiketler
    hesap papara

GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. 14 yaşındayım ve kimliğimde fotoğraf yok. Bu yüzden Papara hesabımı doğrulayamıyorum. Mail attığımda kimliğe fotoğraf koydurmam gerektiğini söylüyorlar. Fakat her mail attığımda arıyorlar. Küçüğüm diye ciddiye almazlar diye açmıyorum. Ne yapabilirim? Ve sizce beni ciddiye alırlar mı?

Öncelikle veliniz Papara hesabı açıp onaylasın sonra size kendi hesabından yetki vermesi lazım (bu kısa yolu) siz 18'den kücük olduğunuz için kendiniz onay veremezsiniz.

Papara, hesap onaylama yöntemini değiştirdi. Artık velinizin sizi onaylaması gerekiyor 18 yaşından küçük olduğunuz için. Üstte de nasıl yapıldığı anlatılmış zaten.

Papara, hesap onaylama yöntemini değiştirdi. Artık velinizin sizi onaylaması gerekiyor 18 yaşından küçük olduğunuz için. Üstte de nasıl yapıldığı anlatılmış zaten.

Fotoğrafsız kimlik doğrulaması nasıl oluyor? Pek anlamadım kusura bakmayın.

Veli senin T.C.'ni kendi Papara hesabına girip onay veriyor. (tabii seninde kendi Papara hesabından yetki istemen lazım)

Fotoğrafsız kimlik doğrulaması nasıl oluyor? Pek anlamadım kusura bakmayın.

Veli senin T.C.'ni kendi Papara hesabına girip onay veriyor. (tabii seninde kendi Papara hesabından yetki istemen lazım)

Peki ya benim kendi hesabımdan herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…