Merhaba. 14 yaşındayım ve kimliğimde fotoğraf yok. Bu yüzden Papara hesabımı doğrulayamıyorum. Mail attığımda kimliğe fotoğraf koydurmam gerektiğini söylüyorlar. Fakat her mail attığımda arıyorlar. Küçüğüm diye ciddiye almazlar diye açmıyorum. Ne yapabilirim? Ve sizce beni ciddiye alırlar mı?
Detaylar
Kim cevapladı?macos_katili_hakintosh
Gelişen
Öncelikle veliniz Papara hesabı açıp onaylasın sonra size kendi hesabından yetki vermesi lazım (bu kısa yolu) siz 18'den kücük olduğunuz için kendiniz onay veremezsiniz.
Daffy Duck
Üstün
Papara, hesap onaylama yöntemini değiştirdi. Artık velinizin sizi onaylaması gerekiyor 18 yaşından küçük olduğunuz için. Üstte de nasıl yapıldığı anlatılmış zaten.
Papara, hesap onaylama yöntemini değiştirdi. Artık velinizin sizi onaylaması gerekiyor 18 yaşından küçük olduğunuz için. Üstte de nasıl yapıldığı anlatılmış zaten.
Fotoğrafsız kimlik doğrulaması nasıl oluyor? Pek anlamadım kusura bakmayın.
macos_katili_hakintosh
Gelişen
Veli senin T.C.'ni kendi Papara hesabına girip onay veriyor. (tabii seninde kendi Papara hesabından yetki istemen lazım)
Veli senin T.C.'ni kendi Papara hesabına girip onay veriyor. (tabii seninde kendi Papara hesabından yetki istemen lazım)
Fotoğrafsız kimlik doğrulaması nasıl oluyor? Pek anlamadım kusura bakmayın.
Peki ya benim kendi hesabımdan herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?
Daffy Duck
Üstün
Ben de pek bilmiyorum ama arkadaşın dediğine göre kendi hesabından girip velinden yetki isteyeceksin.Peki ya benim kendi hesabımdan herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?
macos_katili_hakintosh
Gelişen
Peki ya benim kendi hesabımdan herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?
Velinden yetki istemen lazım Papara uygulamasından (velinin T.C.'sini girip) tabii bunun için velinin kendine ait Papara hesabı açması lazım. Ben kendime öyle yapmıştım.
Yetkililer benim konumada bakar mısınız?: VMware Workstation Pro sanal makineye macOS Ventura kurarken sorun
Anlatamadım sanırım.Benim kimliğimde fotoğraf yok.Bu sorun oluştur mu bunu diyorum.Velinden yetki istemen lazım Papara uygulamasından (velinin T.C.'sini girip) tabii bunun için velinin kendine ait Papara hesabı açması lazım. Ben kendime öyle yapmıştım.
Yetkililer benim konumada bakar mısınız?: VMware Workstation Pro sanal makineye macOS Ventura kurarken sorun
macos_katili_hakintosh
Gelişen
olmazAnlatamadım sanırım.Benim kimliğimde fotoğraf yok.Bu sorun oluştur mu bunu diyorum.