Hocam aslında önceden Steam'den sorunsuz bir şekilde oyun alabiliyordum, sanırım bu sefer fiyatı çok yüksek olduğu için böyle oldu. Yurt dışı alışverişlerine bi sınırlama koymuş olabilirler.
Umarım öyle bir şey yapmamışlardır çünkü çok saçma olur. MH'yi arayıp store.steampowered.com'u beyaz listeye aldırabilirsiniz.

Yahu ne yapayım ben cashback'i? İyzico dışında yazdıklarının adını duymamışım. Gören paranın %80'ini geri falan veriyor sanacak.
Sen duymadın diye başkaları da duymayacak diye bir şey yok, bu yüzden yazıyoruz ya zaten. Açıp bakabilirsin, Papara’dan daha fazla cashback veriyorlar akıl var mantık var. Sen aboneliklerden bahsettiğin için cashback konusuna girdim ayrıca %80'i hiç bir firma devamlı olarak vermez abartmaya gerek yok.

Sen aboneliklerden bahsettiğin için cashback konusuna girdim ayrıca %80'i hiç bir firma devamlı olarak vermez abartmaya gerek yok.
E kendin cevabını vermişsin, gereksiz bir şey yani. Diğerleri ne kadar veriyor da sırf bu yüzden en çok kullanılan ve sistemi en oturmuş ön ödemeli kart sisteminden başka adını bile duymadıklarımıza geçiş yapılsın? Bunun benimle alakası mı var? Kaç kişi bu saydığın firmaları duydu gözünü seveyim?

Diğerleri ne kadar veriyor da sırf bu yüzden en çok kullanılan ve sistemi en oturmuş ön ödemeli kart sisteminden başka adını bile duymadıklarımıza geçiş yapılsın?
Çünkü daha fazla para ödüyorlar. Sistemi oturmuşla alakası yok hepsi bir yerden izin alıyorlar o da BDDK'dan.
Kaç kişi bu saydığın firmaları duydu gözünü seveyim?
Çoğu kişi duydu uygulama marketlerinde biraz gezinseniz karşınıza çıkıyor, birde Parolapara kampanya yaparakta sesini duyurdu koşulsuz her yerde geçerli ilk alışverişte 800 lira harcamaya 400 lirasını geri ödüyordu sanırım. İyzico'da aynı şekilde kampanya yaptı, hatta Parolapara + İyzico kampanyalarını birleştirince baya geri ödenmiş para oluyordu bir çok kişide oyuncu ekipmanı satın aldı.