Rauf

Uzman
Merhaba,

Papara hesabım 4 aydır incelemede. 26 Ağustos tarihinde CİMER'e başvurdum ancak cevap gelmedi. Okuldan mezun olmuşum, üniversiteye başlayacağım. İçindeki o paraya ihtiyacım var. Hesabınızı açanlar var mı aranızda? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden incelemeye takıldınız? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyorum. Onlarca Papara kullanıcısı sorunsuz atlattı süreci.

Benim de yaklaşık 3 hafta önce açıldı bir anket geldi onu tamamladım ve açıldı ben parayı unutmuştum bile sizde unutmuş gibi yapın anket geldiğinde o parayı harcamak hiç koymaz aksine harcarken mutlu olursun. Onun dışında bende her yere başvurdum aradım falan ama aynı cevaplar. Yapabileceğin bir şey yok yani.

MASAK aradım. Papara hesabınız için PTT aracılığıyla posta göndermeniz gereklidir dedi. Sitemizde adresi var dedi. Evet arkadaşlar bildiğiniz GEÇMİŞTEN geliyoruz. Elektronik mail yok mu dediğimde hayır dedi.

Ekstra: İlk aradığımda cevap vermedi "abone ulaşılmıyor" dedi. Birkaç kez aradıktan sonra cevap verdi bir kadın. Dilekçe gönderin dedi ve kapattı, tekrar aradım. Hemen kapatıyorsunuz dedim. Dilekçeyi nasıl gönderceğimi anca sorabildim. Bir gram bile yardımcı olacak hali yok.