dotsh

Üstün
Daha önce müşteri hizmetlerini aradığımda kart alarak sözleşmeli olabileceğim söyleniyordu. IBAN kısmına tıkladığımda ise sözleşmeli hesap olmam gerektiği, olmak için ise kart almam gerektiğini yazıyor. Bugün sabah müşteri hizmetlerini arayıp tekrar kart başvurusu yaptığımda ise veli onaysız sözleşmeli olunamadığı söylendi. Hangisi doğru hangisi yanlış? Bu 6. kart başvurum, yaklaşık 8-9 aydır almaya çalışıyorum ve alamıyorum.

@dotsh veli onayı olmadan Papara kartım var ve hesabım sözleşmeli. Yüz doğrulaması yapıp kart alırsanız hesabınız sözleşmeli oluyor.

@dotsh veli onayı olmadan Papara kartım var ve hesabım sözleşmeli. Yüz doğrulaması yapıp kart alırsanız hesabınız sözleşmeli oluyor.

Yüz doğrulaması, NFC doğrulaması hepsi var. Umarım olur (kart gelirse). Sadece veli onayı eksik ve onu yapmamda çok zor. Sadece veli onayı olsa eyvallah. Veli'nin de sözleşmeli olmasını istiyor. Ben daha kendime kart alamadım.

Yüz doğrulaması, NFC doğrulaması hepsi var. Umarım olur. Sadece veli onayı eksik ve onu yapmamda çok zor. Sadece veli onayı olsa eyvallah. Veli'nin de sözleşmeli olmasını istiyor. Ben daha kendime kart alamadım.

Veli onayını ilk kez duyuyorum belki yeni sözleşme ile gelmiştir fakat 1.5 ay once 2.kartımı çıkardığımda veli onayı istememişti.

Veli onayını ilk kez duyuyorum belki yeni sözleşme ile gelmiştir fakat 1.5 ay once 2.kartımı çıkardığımda veli onayı istememişti.

Saçma sapan işler. Banka kartı almak istiyorum. Ailem bankaya gitmeye üşeniyor. Papara deniyorum, veli onayı istiyor. Nays ise fiziksel kart başvurusu bana açılmadı.

Saçma sapan işler. Banka kartı almak istiyorum. Ailem bankaya gitmeye üşeniyor. Papara deniyorum, veli onayı istiyor. Nays ise fiziksel kart başvurusu bana açılmadı.
Son zamanlarda, kendini dünyanın en iyi hekırları sanan veletler türediği için bu hamle yapılmış olabilir. (Kendilerini Redhack sanan var.) Bana görede PAPARA banka olma yoluna doğru ilerliyor...