Aktif şekilde Nays kullanıyorum, internetin bittiği zamanlarda NFC ile ödeme yapamıyorum o yüzden böyle bir arayışa çıktım. Verdiğiniz bilgiler için teşteşekkürler.

O konuda ziraat çok güzel NFC ayarlarladığında internet olsun olmasın çalışıyor. Kartı yanında bile taşımıyorsun bir süre sonra. Tabi migros ve bazı pos cihazlarında telefonlardaki nfc çalışmıyor garip bir şekilde.

4 yıldan beri papara kullanıyorum kullanıcı deneyimlerimi seninle paylaşmak isterim:
-Kartta herhangi bir kullanım ücreti yok.
-Eğer yaş 18 üstü ise İBAN'ın hesabına entegre olur.(15 de olabilir emin değilim)
-Sadece ücretsiz bir şekilde akbanklardan yatırabilirsin,diğer bankamatiklerde olur(yüklediğin miktara göre ücret kesiyor)
-Çok fazla Cash Back var aldığın aboneliklerde geri ödeme oluyor(%10 veya %5)
-Çok fazla alışveriş yaptım,sadece 2 kere param provizde kaldı.Zaten 1 hafta içinde paramı geri verdiler.
-Papara içinde para transferlerinde ücret kesmiyor,diğer bankalardan ücret kesiyor

Papara ticari kullanıcısıyım, üyelere yapılan ödemelerin hepsini papara üzerinden yapıyoruz iletişim problemi haricinde biz paparadan memnunuz. IBAN özelliği de geldi sanırım bireysel kullanıcılar için artık. Normal bir karttan pek bir farkı kalmadı.

Hocam AGT ile gönderiyordu papara ama galiba değiştirdiler. Benim kart kaybolup 1. Ay sonunda bana gelmediğini söylediğimde 3 günde hepsijet ile gelmişti.

Ana hesabım ziraat, genelde onu kullanıyorum ama Papara'ya da ara sıra ihtiyacım oluyor. Bundan 5-6 yıl önce sipariş verdiğimde 2 ayda gelmişti kart. Şimdi nasıl bilmiyorum. Ne acelen var ki zaten, bedavaya veriyorlar kartı. İstersen marketten de alabiliyorsun.