İlkay Demir

Uzman
Merhaba herkese,
Sorum başlıktaki gibi, malum olaylardan sonra Papara kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben zaten yüksek meblağlarda bakiye tutmuyordum ancak bazı alışverişlerimi, bazı servislerin ödemelerini vs. oradan yapıyorum. Kullanmaya devam etmemde bir sakınca var mı yoksa hesabımı kapatayım mı?
Sizler kullanıyor musunuz?

Ben de genelde herkes gibi aboneliklerim vs için kullanıyorum. Ve fazla bakiye tutmuyorum içinde. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim o halde. Teşekkürler yanıtlarınız için.

Siz neden kullanmayı bıraktınız hocam?

Papara'ya olanlardan sonra ön ödemeli kartları bıraktım.

İncelemelerin ardından sistem akışı normale döndü, neden kullanmayı bıraktınız? Çok fazla bakiye tutmadıktan sonra herhangi bir sakıncası var mı?

Merhaba herkese,
Sorum başlıktaki gibi, malum olaylardan sonra Papara kullanmaya devam ediyor musunuz? Ben zaten yüksek meblağlarda bakiye tutmuyordum ancak bazı alışverişlerimi, bazı servislerin ödemelerini vs. oradan yapıyorum. Kullanmaya devam etmemde bir sakınca var mı yoksa hesabımı kapatayım mı?
Sizler kullanıyor musunuz?
İçerideki bakiyelerimiz zaten devlet altında güvende tutuluyor diye bildiğim için ben kullanıyorum açıkçası. Onun haricinde de kullanıcılar için başka bir tehlike yok gibi.