Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Şu ülkede adam akıllı çalışan bir tek Papara vardı o da gitti. Xbox'ta 7 Days to Die 10 liraya düşmüştü onu alayım dedim hata veriyor. Kartın içinde para var ve kullanımlara da açık kart bilgilerini doğru girdiğime de eminim.

Şu ülkede adam akıllı çalışan bir tek Papara vardı o da gitti. Xbox'ta 7 Days to Die 10 liraya düşmüştü onu alayım dedim hata veriyor. Kartın içinde para var ve kullanımlara da açık kart bilgilerini doğru girdiğime de eminim.
Papara şuan kullanılıyor zaten bazı hesaplar inceleme altında seninkide olabilir.

Geçen hafta Steam'den 5 dolarlık alışveriş yapmıştım, dün de A101'den ürün alırken temassız alışveriş yaptım. Ben eskisi gibi kullanabiliyorum.

Çok para trafiği olan hesaplar kara para ve kumar gibi yasal olmayan işlerde kullanıldı mı kullanılmadı mı diye inceleniyor.
Senin hesabın da incelemede olabilir.
Hesabına uygulama üzerinden girmeye çalış, giremiyorsan hesabın inceleme için deaktif edilmiştir.

Ekşi'de bir yazar Papara'da çok fazla işten çıkarma yapıldığını, her an her şeyin olabileceğini ve asla içerde para tutulmaması gerektiğini söylemişti birkaç gün önce.
Normale döndük diyorlar ama insanların güveni sarsılmış durumda.

Ben hesabımdaki tüm paramı harcadım, banka süreci düzgün yürütüp sicilini temize çıkartırsa eskisi gibi kullanmaya devam edeceğim.