Blackss

Uzman
Arkadaşlar selam.

Papara, Uption, Paycell, Tosla, Nays tarzı dijital kampanyaları olan bir kart arıyorum. Kart dijital veya fiziki olabilir fark etmez. Kampanyaları iyi olsun yeter.

Siz hangisini kullanıyorsunuz, var mı yukarıda saydıklarımın dışında tavsiyesi olan? En iyisi hangisi?

Papara geri açılıyormuş diye gördüm diğer forumda ama ben olsam güvenmezdim. Sizin yerinizde olsam annemin babamın adına banka hesabı çıkarttırırdım.

Arkadaşlar selam.

Papara, uption, Paycell, Tosla, Nays tarzı dijital kampanyaları olan bir kart arıyorum. Kart dijital veya fiziki olabilir fark etmez. Kampanyaları iyi olsun yeter.

Siz hangisini kullanıyorsunuz, var mı yukarıda saydıklarımın dışında tavsiyesi olan? En iyisi hangisi?

Papel, oldubil.

Nays'ın kampanyaları çok iyi olduğunu söyleyebilirim YouTube, Spotify, Netflix, Amazon Prime, gain vs. %50 hediye para ve Hepsiburada, N11, Trendyol gibi alışveriş sitelerinden %10 hediye para, oyuncuysanız PS network ve Steam'den %30 hediye para veriyor. (hediye paraların yatması 1-2 günü bulabiliyor)
Ayrıca bir haftada 2 defa 250 TL'lik harcama yaparsanız 2 adet Kazan'la kazan hakkı veriyor.
Nays, İş Bankası'na aittir. Güvenlidir.