Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vira

Üstün
Makaleler
1
Merhaba, bugün Papara'yı indirdim. Ancak kimliğimde fotoğrafım olmadığı için sözleşmeli veli hesabı ile benim de sözleşmeli olabileceğimi gördüm. YouTube'daki Papara videosuna göre "Deneyimini Geliştir" kısmında çıkması gerekiyormuş ama orada yok. Hesabını doğrula'ya tıklayıp NFC ile kimliğimi okuttuktan sonra fotoğraf hatası veriyor.

Screenshot_20250908_200402_Papara.webp

Güncelleme: Papara destek ile iletişime geçtim. Fotoğrafsız sözleşmeli hesaba geçirmiyormuşsunuz. Velinizin adına hesap açabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba, bugün Papara'yı indirdim. Ancak kimliğimde fotoğrafım olmadığı için sözleşmeli veli hesabı ile benim de sözleşmeli olabileceğimi gördüm. YouTube'daki Papara videosuna göre "Deneyimini Geliştir" kısmında çıkması gerekiyormuş ama orada yok. Hesabını doğrula'ya tıklayıp NFC ile kimliğimi okuttuktan sonra fotoğraf hatası veriyor.

Eki Görüntüle 183311

Güncelleme: Papara destek ile iletişime geçtim. Fotoğrafsız sözleşmeli hesaba geçirmiyormuşsunuz. Velinizin adına hesap açabilirsiniz.
  • Papara ile sözleşmeli veli hesabı açmak için, velinizin kimliğinin fotoğraflı olması gerekmekte.
  • Hesabınızı doğrulamak için "Hesabını Doğrula" seçeneği üzerinden ilerleyin.
  • NFC ile kimliğinizi okutma işlemi sırasında fotoğraf hatası alıyorsanız, bu durumda kimliğinizin fotoğraflı olmaması nedeniyle işleminiz tamamlanamayabilir.
  • Papara destek ile iletişiminizde de belirtildiği üzere, fotoğrafsız bir hesap açılması mümkün gözükmüyor.
  • Eğer veliniz hesabı üzerinde işlem yapmak istiyorsa, onların adına hesap açmanız gerekebilir.
  • Diğer bilgiler ve detaylar için Papara destek hattı ile iletişimde kalmanızda fayda var.