megatronn

Üstün
Yer
Vice City
Uzun bir süredir Papara kullanıyordum aşırı memnundum. Çok güzel kampanyaları vardı ve arayüzü çok güzeldi. Kapandığı için yeni bir kart arayışındayım. Banka kartı yerine Papara gibi ön ödemeli kart istiyorum. 17 yaşındayım, sizce ne almalıyım? Tosla kullandım bir ara, hiç memnun kalmadım, o yüzden mümkünse Tosla önermeyin. Arayüzü Papara gibi sade ve anlaşılır olsun, bir de IBAN olsa yeterli.

Uzun bir süredir Papara kullanıyordum aşırı memnundum. Çok güzel kampanyaları vardı ve arayüzü çok güzeldi. Kapandığı için yeni bir kart arayışındayım. Banka kartı yerine Papara gibi ön ödemeli kart istiyorum. 17 yaşındayım, sizce ne almalıyım? Tosla kullandım bir ara, hiç memnun kalmadım, o yüzden mümkünse Tosla önermeyin. Arayüzü Papara gibi sade ve anlaşılır olsun, bir de IBAN olsa yeterli.

İş Bankası ve Nays kombosu.

Nays veya Paycell olabilir. İkisini de uzun süre kullanmıyorum, IBAN var mı hatırlamıyorum.

Var.

Piyasa da göreceğin çoğu elektronik para kuruluşu sistemleri kapandı. Garanti olsun ve cashback sistemi iyi olsun diyorsanız Nays var.

İş Bankası+Nays : Nays'da kişiye özel IBAN yok.
Paycell: Kişiye özel IBAN var.
Tami: Kişiye özel IBAN yok.
Vodafone Pay: Kişiye özel IBAN yok.
Papel: Kişiye özel IBAN yok.
Papel'de çok para tutmayın. Diğerleri gibi arkası sağlam değil.

Nays’ta IBAN var ama açıklama kısmına TCKN yazmak gerekiyor. Diğerleri hakkında bilgim yok.