GRL

Becerikli
Selam, bildiğiniz üzere Papara kapandı ve içeride ₺5,58 var. İçeride kalıp yâr olsun istemiyorum. Sakız bile alsam olur yani. Başka bir bankaya göndermeme de izin vermiyor ₺10 altında olduğu için. Papara benzeri uygulama da varsa önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bildiğiniz üzere Papara kapandı ve içeride 5, 58₺ var. İçeride kalıp yâr olsun istemiyorum. Sakız bile alsam olur yani. Başka bir bankaya göndermeme de izin vermiyor 10₺ altında olduğu için. Papara benzeri uygulama da varsa önerir misiniz?

Şimdi reis sana şöyle anlatayım: Annenin veya babanın telefonuna Enpara'yı yükle, 2 dakikada hesap aç, hesabı sen al. En iyisi şu an bu. Papel, Tosla vb. hiçbirine gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@GRL 1 hafta deneyimledim, ATM sayısı çok az ve geleneksel bankacılığa alışkınsanız hiç uygun değil. Aylık alışveriş limiti saçmalığı var, 125.000 TL ile sınırlı.

125k alışveriş yapamam zaten 😔.
Ama QNB ATM'si gerçekten az.
Yani şu an aktif kullanıyorum, yakınınızda QNB ATM'si varsa en iyi seçenek diyebilirim. Onun dışında mantık basit işte. Anne veya baba adına bir banka hesabı aç ve hesabı sen kullan. Enpara sadece bir örnek bunun için.
Benim hesapta da 1 TL kaldı. Ne yapsak? 🤔
Benim 2.700 TL var. Salı günü İş Bankası'na annem ile gidip hesap açacağım, sonra iade alacağım.

Yani şu an aktif kullanıyorum, yakınınızda QNB ATM'si varsa en iyi seçenek diyebilirim. Onun dışında mantık basit işte. Anne veya baba adına bir banka hesabı aç ve hesabı sen kullan. Enpara sadece bir örnek bunun için.

Benim 2.700 TL var. Salı günü İş Bankası'na annem ile gidip hesap açacağım, sonra iade alacağım.
QNB yakın değil ama uzakta sayılmaz hocam.
Nays deniyorum da kimlik doğrulanmıyor.