Ailemden biri neden buraya üye olup kartımı girer anlamıyorum tam kanser olacağım. Hayır doğrulama gelmedi 100 TL para vardı 90 TL parayı çekmiş normalde 750 TL çekecekmiş.

Hiç bu siteden bir şey aldın mı?

Müşteri hizmetlerine yazdım üyelik gibi bir şey var mış çok garip geldi bana iptal ettirdim para iadesi vs olmuyormuş 26.06.2025 de iptal olacakmış ondan sonra çekim yapılmayacakmış, site de tam scam siteler gibi garip.

Hiç bu siteden bir şey aldın mı?

Sanal kart ile giriş yapmış ben iptal ettirdim sanal kartı daha başka bir şey yapmam gerekmiyor her halde.

Son düzenleme:
Ailemden biri neden buraya üye olup kartımı girer anlamıyorum tam kanser olacağım. Hayır doğrulama gelmedi 100 TL para vardı 90 TL parayı çekmiş normalde 750 TL çekecekmiş.

Müşteri hizmetlerine yazdım üyelik gibi bir şey var mış çok garip geldi bana iptal ettirdim para iadesi vs olmuyormuş 26.06.2025 de iptal olacakmış ondan sonra çekim yapılmayacakmış, site de tam scam siteler gibi garip.

Bu arada yararı olur mu bilmiyorum ama WoT güvenlik eklentisi siteye girmeyi güvenli bulmuyor haberiniz de olsun.

Sitenin ana menüsünde cancel membership var. Normal bir sitede neden üyelik iptalini oraya koysunlar hiç mantıklı gelmiyor. Demek ki sürekli millet yanlışlıkla üye oluyor.